lördag 12 juli 2014

Dagens bild: Mehmet KaplanJadå, bilden är från Sverige och visar en ledamot i Sveriges riksdag. Denne Mehmet Kaplan sitter officiellt som representant för Miljöpartiet, men det är naturligtvis islam och muslimer som egentligen intresserar honom. Att han själv är bosättare på svensk jord bekymrar honom förstås inte heller det minsta.

Inte helt stabile kommunisten Dror Feiler
och hijabfixerade Carolina Farraj

Just nu pågår en demonstration på Medborgarplatsen i Stockholm till stöd för Palestina och mot Israels attacker i Gaza. Troligen talas det om folkrätt och lidande, men vad det egentligen handlar om för dessa människor är som vanligt att muslimer dödas av icke-muslimer. All annan form av lidande i världen är ointressant. Det sker en mängd brott mot både folkrätt och mänskliga rättigheter, från läger i Nordkorea till massakrer i östra Kongo-Kinshasa, men det kommer Mehmet Kaplan, Amne Ali och Amany El Gharib, som idag talar, aldrig att ta upp.Amne Ali är ordförande för SSU i Stockholm och sade, angående sin besvikelse över att islamisten Omar Mustafa petades:

”Om ett år ska jag ut och möta väljarna och bedriva valkampanj utanför moskéerna. Vad ska jag då säga till muslimerna?”

Amany El Gharib är en ännu märkligare person. Hon sökte asyl i Sverige september 2013. 6:e november beslutade Migrationsverket att hon skulle förflyttas till Norge med anledning av Dublinkonventionen. Hon är nu asylsökande i Norge, men har fått sitt fall accepterat och väntar på att inleda sin ID-process i Norge. Trots denna situation var hon alltså kandidat för FI i valet till Europaparlamentet, ty:

"Amany är en otroligt kompetent kandidat och lämplig företrädare för Feministiskt initaitiv. Vi har inte sett det som ett hinder att hon inte har uppehållstillstånd i Sverige."
Även i Haag i Nederländerna blev det fart på muslimerna, som fick ännu ett tillfälle att plocka fram sina islamistflaggor:2 kommentarer:

  1. S måste byta namn snart. Vi har ju redan Kristdemokraterna, så S bör rimligtvis kalla sig för Mohammadandemokraterna. Det kan ju dock bli ett problem då demokrati inte är förenligt med islam. Kanske S kort och gott ska kalla sig för det nya SocialistiskaShariapartiet. Då kan de bara lägga till ett S. SS...

    SvaraRadera
  2. Ja man börjar ju undra,tv4 visade igår en film om Stalin,som 1945 började deportera judar till gulag,alltså samma politik som Hitler demokrati är inte förenligt med kommunism,inte med nazism eller Islamism deras gemensamma nämnare synes vara antisemitism,hur många judar lever kvar i länder där Islam härskar?

    SvaraRadera