fredag 11 juli 2014

Dagens citat: Mohammed Azizi


"Finland ska inte emot fler flyktingar. Vi hjälper dem bättre i flyktingläger och i deras hemländer."Mohammed Azizi, som själv kom som flykting till Finland för 17 år sedan, påpekar det som egentligen är självklart, men ändå en helt omöjlig tanke i Sverige. Azizi är idag aktiv i konservativa Samlingspartiet och menar att fokus bör ligga på att få de nuvarande flyktingarna bättre anpassade i Finland.

Han kom i en grupp med 20 kvotflyktingar till den lilla staden Pargas i sydvästra delen av landet:

"Hjälper det att ta emot 20 flyktingar, då det finns en miljon kvar? Nej, inte överhuvudtaget. Och särskilt inte att ta emot flyktingar i en stad som Pargas. Vi som kom 1997 har alla flyttat bort därifrån nu."

YLE

Den svenska politiken är så oerhört bisarr. Trots att vi inte ens kan härbärgera de mängder som kommer till vårt land, än mindre integrera dem eller ge dem arbete, så måste inflödet bara fortsätta ohämmat år efter år. Detta kan inte ifrågasättas, ty där går gränsen till rasism och nazism. Följaktligen blir 2014 ett nytt rekordår med 80 000 asylsökande, följt av ännu ett år med troligen minst lika många.

3 kommentarer:

 1. Våra "kära" politiker har målat in sig i ett hörn där ingen handlingsfrihet finns i och med att man stämplat alla alternativ som "rasistiska". Det enda som återstår är att blunda för krisen och fortsätta nerför den totalt oansvariga vägen mot kaos.

  SvaraRadera
 2. Jan Tullbergs bok "Låsningen" beskriver den svenska situationen noggrant och i detalj men boken är ändå så lättläst att man kan slå upp en sida på måfå och läsa. Googla "Låsningen" och läs författarens egen sammanfattning samt förordet. /J_B

  SvaraRadera
 3. BISARR CIGARRPEDAGOGIK?
  Somliga anser att det sovande folket måste väckas ur sin socialistiska slummer och patologiska altruism. Förr i tiden så var en populär metod att få tjuvrökande ungdomar att sluta med tobak att tvinga dem att röka cigarr tills de spydde.

  Nu fylls landet med invandrare och tiggare och många svenskar börjar knäböja vid porslinstronen. Men många står fortfarande upp och vill ha mer. Skillnaden nu är att svenska folket får betala sina cigarrer självt och kommer så småningom att bli av med veckopengen.

  kung_och_fosterland

  SvaraRadera