fredag 4 juli 2014

Dagens citat: Rossana Dinamarca


"- Hur vet du att SD är ett rasistiskt parti? 
- Skiter björnar i skogen?"Den chilenska kommunisten och riksdagsledamoten har analyserat Sverigedemokraternas politik och bjuder på sina slutsatser på, förstås, Twitter. Det är någonting mycket sjukt med dessa människors enorma fixering vid ras och rasism. Igår kunde vi höra den lika välavlönade och upphöjde iranske kommunisten och riksdagsledamoten Ali Esbati orera om svenskens eviga rasism. Skulle en indiansk kvinna lika lätt ta sig in i Chiles parlament? Skulle en uttalad kommunist sitta i Irans? Jag skulle vilja påminna dessa människor om att de faktiskt tog sig hit, om än tillsammans med sina föräldrar. Vi har inte bett om att ha er här och dagligen få höra om vår uselhet och era kommunistiska ideal från hemländerna.

Fixeringen vid Sverigedemokraterna är också märklig. Dinamarca skriver om och om igen om hur partiet "normaliseras" och hur besvärande det är. Då ska man betänka hur oerhört normaliserad kommunismen alltid har varit i Sverige, inte minst nu. Dessutom tog det exakt en dag från att VPK strök den sista bokstaven till att man slutade kalla dess medlemmar för kommunister, medan SvP undantagslöst kallas för "nazister" av all media, trots att de varken nämner den ideologin i partiprogrammet eller har det i partinamnet. Även efter VPKs namnbyte insisterade Lars Ohly på att kalla sig för kommunist och hylla Kuba.

Likt andra "rasifierade" vänstermänniskor är hon naturligtvis inte det minsta främmande för att själv använda rasargument mot vita:

"Mina barn har alltid varit stolta över att vi har svart hår." 

När Dinamarca ville bli partiledare var hennes etnicitet mycket viktig:

"Jag tycker det är ett problem att bilden av vänsterpartisten i demokratiskt valda organ är en vit man över 50. Vi måste vara trovärdiga och då måste det synas att vi är det parti vi säger oss företräda."

"Det viktigaste är inte att Vänsterpartiet leds av en ung invandrarkvinna. Men för att vara trovärdiga måste det synas att vi är ett parti för dem vi säger oss representera."

När hon var kritisk mot Nordiskt Forum:

"Det parallella forumet som pågick i Folkets park hade däremot en helt annan riktning. Där fanns en betydligt större medvetenhet inför andra perspektiv. Det var inte alls lika vitt, varken bland deltagare eller publik."

7 kommentarer:

 1. Hon är ju 40, så hon har bara 10 år kvar i partiet.

  SvaraRadera
 2. Frågor till den mästrande invandraren Rosanna Dinamarca:

  - Nämn 10 favoritländer?

  - Nämn 10 favoritländer, som inte styrs av vita män?

  - Vilka av 56 muslimska länder tycker du bäst om? Motivera.

  - I vilka länder styrda av vita män råder extrem fattigdom? Där människor lever på mindre än två dollar om dagen.

  - Om Europas vita och Afrikas svarta befolkningar bytte plats och lämnade respektive infrastrukturer intakt. Tror du då att de vita i Afrika skulle svälta och bo i plåtskjul och att de svarta i Europa skulle vara rika som troll jämförelsevis om säg 25 år?

  kung_och_fosterland

  SvaraRadera
 3. Varför är det såå fint att hennes barn är stolta att de har svart hår men rasistiskt om mina barn är stolta för att de är vita, har blont hår och blå ögon?

  SvaraRadera
 4. Svensk lösen5 juli 2014 01:03

  Det finns väl ingen anledning att hymla med att dinamarca är rasist?

  SvaraRadera
 5. skilj på kommunister och "frihetliga socialister". Det är inga gammelkommunister som leder vänstern idag, det är trotskister och anarkister och det är en enorm skillnad. Kommunisterna var öppna med sin tillhörighet, det är inte trotskister. De två lägren hatar varandra (Trotskij och ishackan...). "Vithetsbabblet" kommer från en Trotskist från Södertörns högskola och han skrattar garanterat häcken av sig när hans motståndare kallar vänstern för kommunister. Jag rekommenderar alla att läsa på om trotskister, AFA, centrism, EXPO, Stieg Larsson och Hubinette osv. så ser ni att problemet är långt mycket större än några ungdomar med kommunistsympatier.

  SvaraRadera
 6. Dinamarca är en tillgång för oss svenskar. Hon visar nämligen att det bästa mångkulturen hittade när de letade en politiker bland invandrarna var en extremt korkad person utan moral.
  Hon är så dum att hon inte ens klarar en debatt i en TV-studio där hon får stöd av en applåderande publik och av programledarna. Sin brist på moral visade hon genom att smita från tiondet som hon skulle betala av riksdagslönen till partiet, ända tills detta blev offentligt.
  Som sagt, en tillgång. /J_B

  SvaraRadera
 7. Svart hår kan man köpa i vilket snabbköp som helst! Eller naturligt svart hår och bruna ögon är den vanligaste färgen i hela världen!

  De trevligasta chilenarna flyttade hem igen när Pinochet föll, sägs det!

  Ina Höst

  SvaraRadera