fredag 4 juli 2014

Jag lyfts fram i Expo-föreläsning

Även Expo har förstås funnits på plats i Almedalen och dess "utbildningsansvarige" höll ett ett föredrag under temat "Hur påverkar SDs valframgångar naziströrelsen?". Till min förvåning dyker ett avsnitt från denna blogg upp på skärmen, med namn och allt. Inlägget ifråga handlade egentligen om varför jag här skriver neutralt om SvP, samtidigt som jag understryker att jag inte sympatiserar med centrala delar av detta partis program och varför jag framför allt inte delar deras syn på medborgarskap. Det är inte förvånande att man får åsiktsmyndigheternas ögon på sig när man skriver om dessa ämnen, men det är lite roligt att ett inlägg lyfts fram som ett väsentligt exempel i opinionsbildningen. Att följas av Expo är ju också ett bevis på att det man gör är rätt och att man är något på spåren.

När vi kommer in i föreläsningen talar man om Dispatch International:Faktum är att framför allt andra halvan av detta föredrag är relativt intressant och ovanligt vederhäftig för att komma från Expo, även om man naturligtvis får hålla i åtanke varifrån berättelsen kommer. Ser man detta föredrag med denna kritiska blick, får man åtminstone höra deras syn på SD, fria medier och den patriotiska opinionen.

5 kommentarer:

 1. Jag tycker att avsändaren är minst lika viktig som budskapet när det gäller att värdera vad man egentligen vill, vilka de egentliga syftet är. Därför brukar jag googla personer och hittade följande ansökningshandling på Bonniers Expressen: http://www.expressen.se/debatt/jag-blir-attackerad-for-att-jag-ar-jude/ Jag skriver ansökningshandling då "debattartikeln" fullkomligt skriker "- Titta här är jag och jag vill också synas".

  Det underlättar dock inte förståelsen då SD är snudd på det enda pro-Israeliska partiet i riksdagen och det enda partiet som vill bromsa eller helt stoppa invandringen av muslimer.

  Så Jonathan, vad har du egentligen emot SD?

  SvaraRadera
 2. Det Expo vill uppnå med sin verksamhet är att svenskarna ska bli rädda och idka självcensur. Vi får helt enkelt inte tala om på bloggar och i kommentarerna vilka övergrepp som extremistiska judar gjort sig skyldiga till. De ska gå fria. Allt är tyskarnas fel.

  Jag kan bara råda alla att läsa på. Det är en värld av lögner att ta sig igenom. En soppa av falskhet och ondska som ingen som lever i PK-världen tror är möjlig. Det är inte meningen att vi ska veta något om detta.

  Kommunismen och Sionismen har nära kopplingar och en lång gemensam historia vilket visats av bl.a. Solzjenitsyn. Hans bok "200 år tillsammans" har inget förlag velat ge ut på engelska. För avslöjande. Har dock sålts i Ryssland.

  Här är en utmärkt början om man vill börja gräva. Videon är bra, men boken är fantastisk. Världen blir aldrig mer sig lik när du kommer till insikt vilka som genom historien utgjort och utgör det verkliga hotet.

  https://www.youtube.com/watch?v=oIuW-vNQsQI

  Boken Under Skorpionens Tecken av Jüri Lina

  SvaraRadera
 3. Lehman uppmärksammar att Tobbe påverkar den allmänna opinionen, men kommenterar inte att Lehmans stamfrände Gabriel Urwitzs bolag Segulah(=utvald på hebreiska) köper Mitti-tidningarna med 900 000 läsare. Förklaringen är den att Urwitz finansierar Expo och kommer att använda Mitti för att propagera samma intressen som Lehman och Expo. Svensken Tobias Svensson brännmärks däremot som farlig för Sverige.
  Intressant nog tar Lehman upp Ungern. Det finns en internationell kampanj mot Ungern som utmålas som rasistiskt och anti-semitiskt. EU är med på det tåget samt naturligtvis media i Sverige. Ungerns "brott" är att värna om sin nationella suveränitet. De pensionerar sina kulturmarxister och blockerar utlänningars köp av ungerska fastigheter. Så lite behövs för att bli anti-semit i dagens värld.
  Det blir allt svårare att avfärda kritiker som foliehattar och konspirationsteoretiker när de med gemensamma intressen framträder allt mer ogenerat. Genom sin egen fräckhet avslöjar sig denna den minsta gemensamma nämnaren i angreppen på nationernas Europa. Om vi ska nå fred och frihet måste vi ta tillbaka makten ifrån dem.
  /J_B

  SvaraRadera
 4. Grattis Tobbe!

  /M

  SvaraRadera
 5. Ja, och Expo har inte undrat om de borde granska sig själva?

  Tobbes medieblogg granskar Expo (och etablissemanget). Varför tror Expo att bloggen gör det? Bl.a. har Tobbes medieblogg gång på gång påpekat att Expo är en vänsterextrem organisation som får statliga bidrag. Denna organisation är inte sällan med i TV-debatter, tidningar etc., där de för osakliga resonemang.

  Vi här på Tobbes medieblogg får granskningen av Expo (och etablissemanget), sakligt och resonligt. Det är vi alla tacksamma för!

  / Magne

  SvaraRadera