måndag 21 juli 2014

Louis Aliot (FN) om förföljelse av kristna i världen
Efter valet i maj fick de sittande tre ledamöterna från Front National en rejäl förstärkning i Europaparlamentet, då de istället blev 24. En av dessa nya ledamöter är Louis Aliot, som också är en av partiets fem vice-presidenter.

I ett anförande häromdagen tog han upp den förföljelse av kristna som sker i stora delar av den muslimska världen. Medan vänstern och muslimerna i Europa har sett till att allt fokus i dessa dagar ligger på konflikten kring Gaza, dödade exempelvis ISIS under en eftermiddag 270 kristna i Mosul i Irak, en stad som nu för första gången någonsin blivit helt tömd på kristna invånare.3 kommentarer:

 1. Raymond Ibrahim håller ständig koll på detta
  http://www.raymondibrahim.com/

  SvaraRadera
 2. Tack för översättningen!
  Visst har han rätt! Att kristna världen över hotas och avrättas skrivs och hörs det inte mycket om. Man har fullt upp att i stället försvara araber/muslimer som av en eller annan anledning känner sig förorättade.

  SvaraRadera
 3. Förstår inte att inte Svenska kyrkan eller KD åtminstone regerade och agerade då så många kristna dödas och hotas och t.o.m. i Sverige så är konvertiter från muslimska länder hotade..Läs detta.

  http://ladycobra.wordpress.com/2014/07/20/mer-an-en-myt-erik-ullenhag/

  SvaraRadera