torsdag 17 juli 2014

Marine Le Pen hånar Europaparlamentets tandlöshetI tisdags debatterades i Europaparlamentet i Strasbourg också det planerade Transatlantiskt partnerskap för handel och investeringar (TTIP), ett frihandelsavtal mellan USA och EU, som skulle skapa världens största frihandelszon. Förhandlingarna startade i juni förra året, förväntas vara klara mot slutet av detta år, och Front National har hela tiden kritiserat det.

Kritiken handlar huvudsakligen om att en harmonisering med USA skulle få negativa konsekvenser på miljöområdet, samt slå ut den inhemska produktionen. Mer allmänt menar partiet att de europeiska normerna skulle försvinna till förmån för de amerikanska.

I nedanstående framträdande hånar Marine Le Pen Europaparlamentets ledamöter för deras illusioner om inflytande, när hon menar att allt egentligen sker bakom lyckta dörrar i kommissionen.25 kommentarer:

 1. Hon är så farlig för makten att de kommer ta bort henne. Det är min djupaste rädsla. Hon hotar makten och att upplösa hela EU. Människor har röjts undan för mindre.

  Utan EU försvinner drömmen om en ny världsordning "Novus Ordo Seclorum" en text som man också ser på den amerikanska dollarsedeln. Dessutom kommer nationalismen att öka vilket inte gynnar globalisternas agenda.

  Hur många visste t.ex. att Adam Weishaupt grundade Illuminaterna 1 maj 1776 (Illuminaternas paroll "Vi måste styra världen") och att han gick under kodnamnet Spartacus när dessa herrar träffades i hemlighet för att planera för kaoset och omstörtandet av samhället. Lustigt nog kallades också en kommunistisk revolutionär organisation i Tyskland på 20-talet för Spartacus, i vilken Rosa Luxemburg deltog.

  1 maj är som bekant Socialistinternationalens dag. Detta datum är ingen slump. Det är det heliga Jahvetalet 15 (1.5) för de kabbalistiska judarna och blev därmed deras ockulta helgdag. Enligt Johan von Goethe är den 1 maj - dagen efter Walpurgisnatten (valborg) - de mörka krafternas fest.

  Världen hänger samman mer än vi tror. Den som läser på ser hur världen hänger samman.

  Källa Jüri Lina "under Skorpionens Tecken" och "Communism in Germany" - the truth about communist activities in pre-war Germany. A. Ehrt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. En intressant detalj jag noterade i Tobbes förra Le Pen-video var att det gick omkring några personer i frack i parlamentssalen, med detaljer i klädseln som såg väldigt "frimuraraktiga" ut. Någon form av funktionärer verkar de varit, de är dessa som närmar sig kommunisten som stör. Frimurarna påstår ju Lina ligger Bakom EU har jag för mig..?

   Radera
 2. Jag delar din oro och Jüri Lina borde alla läsa. Där är allt redovisat punkt för punkt. Det vissa hånar som galningars konspirationsteorier har successivt genomförts. Globalisterna har haft tålamod, men nu börjar de se målet och då släpper de lite på förlåten i sin arrogans.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anna,
   jag har inte läst Jüri Lina. Däremot har jag nyligen läst en annan bok, "The Naked Capitalist", av f.d. FBI-agenten W. Cleon Skousen.
   Han redogör där för en mycket större bok på 1.300 sidor, "Tragedy and Hope", av historieprofessorn Carroll Quigley. Denna professor verkade på samma universitet som Bill Clinton utbildades vid och imponerade stort på honom, så stort att han t.o.m. citerade honom vid sitt installationstal. Carroll Quigley hade fått möjlighet att läsa och sätta sig in i alla hemliga dokument från denna hemliga grupp, bildad 1776, med löfte om att hålla detta hemligt. Det gjorde han nu inte, därför att han sympatiserade med detta hemliga sällskaps konspirationer, ansåg att världen borde få veta och att gruppens grepp redan var så stark att det inte längre fanns någon återvändo (1967 !!!). Hans bok drogs snabbt in men det fanns kopior som trycktes upp senare.
   Skousens bok om Carroll Quigley är enormt läsvärd.
   Nu tror ju jag att de här konspiratörerna inte kommer att lyckas.

   Skousen pekar på en intressant passage i Johannes uppenbarelse kap. 13, där det beskrivs hur draken (=den globala bankeliten) släpper fram Vilddjuret (666, som vi idag genom muslimen Walid Shoebat vet inte betyder 666 utan "in the name of Islam + två korslagda svärd=Islam). Det är alltså den globala finanseliten som understödjer Islam för att dessa skall förstöra den kristna kulturen och omvandla hela världen till slavar under denna elit. Och de sägs kunna bestämma vem som kan köpa och sälja, dvs. har totalmakt över ekonomin. Detta kommer att ske när pengarna helt försvinner och alla måste handla med kort. Då kan vi inte ta ett steg utan att storebror vet om det. Och de som inte får några kort har inga pengar att handla med. När guld och silvermynt försvunnit kan papperspengar lätt göras ogiltiga.
   /Gunnar B.

   Radera
  2. Intressant information om Skousen.
   Har man den här kunskapen så blir till synes obegripliga händelser begripliga.
   Varför kom bolsjevikerna till makten? Varför skulle Libyen, Irak och Syren krossas? Varför detta inflöde i Europa? Allt följer en plan och för att den ska kunna genomföras måste nationalstaterna i Europa upplösas och den europeiska medelklassen krossas.

   Radera
  3. Anna,
   du har helt rätt. Det finns en kort serie artiklar publicerad på sajten everykindapeople.blogspot.com där någon beskriver vilka ekonomiska muskler denna finanselit besitter och som också förklarar deras självsäkerhet och fräckhet idag. Dessa handlar om Federal Reserve och jag tror att de kallades "Så här fungerar Federal Reserve" och något om "Fraktionerade pengar". Sök på dessa ord så kommer det säkert upp.
   /Gunnar B.

   Radera
 3. "Det vissa hånar som galningars konspirationsteorier har successivt genomförts."

  Som vad? Och vad har det i sådana fall med "illuminater" och de "kabbalistiska judarna" etc. att göra? Du har inte tänkt tanken att utvecklingen kan förklaras med annat än just dessa "galningars konspirationsteorier"? Du inser väl hur avvikande och märkligt det är att uppmana att "alla borde läsa" stollen Lina med orden: "där är allt redovisat punkt för punkt"? Det låter som när en religiös hänvisar till bibeln eller koranen när de ska förklara sin världsbild. Jag tycker att det är tråkigt att Tobbes seriösa inlägg ska dras ner i smutsen av sådant här. SD-motståndarna bjuds på enkla poäng och skratt om vilket rubbat klientel som dras till SD.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Innan du bestämmer dig för att Lina är en "stolle" - varför inte läsa Lina? Själv tycker jag att det är tråkigt att du tycker att det ät tråkigt att andra människor har andra åsikter än dig och att du tycker att dessa andra åsikter drar ner Tobbes inlägg "smutsen". "Själv vet bäst, som det heter.
   /Gunnar B.

   Radera
  2. "Innan du bestämmer dig för att Lina är en "stolle" - varför inte läsa Lina?"

   Varför skulle jag behöva köpa och läsa en massa smörja för att bestämma det? Det framgår rätt tydligt vad det handlar om ändå, dvs stollerier på hög nivå.

   "Själv tycker jag att det är tråkigt att du tycker att det ät tråkigt att andra människor har andra åsikter än dig och att du tycker att dessa andra åsikter drar ner Tobbes inlägg "smutsen"."

   Jag konstaterar att så är fallet. SD:s motståndare älskar att koppla partiet till sådant här. Det befäster ju folks fördomar kring partiet. Varför ska man då bjuda dem på det? Tobbes inlägg förtjänar bättre än att vilka extrema och galna åsikter som helst förs fram i samband med dem.

   Radera
  3. Håller med dig. Jag tycker också alla åsikter som inte är detsamma so mina är Stolleri, och nazism och rasism och diverse annat.. Att läsa på om andra åsikter är också fånigt, jag menar, varför läsa, jag har redan bestäm mig vad jag tycker!

   Tycker Tobbe borde börja censurera här så sådana som du och jag slipper kunskap som motbevisar våra egna åsikter.

   SD2014!

   Radera
  4. @Lars

   Jag kände också så tidigare. Du kommer att "vakna". Antingen blir det om 20 år eller så blir det nu. Bara att välja själv.

   Du får gärna kalla mig tokig det bjuder jag på. Jag ber dig dock att visa respekt för Jüri Lina. Han var det som vi kan kalla dissident i Estland under Sovjets ockupation. Han var en nagel i ögat och fick hålla underjordiska möten. Han utvisades sedermera och beslöt då att som sin livsuppgift avslöja allt om kommunismen.

   Precis som Mikael Jalvings bok, Sandelin/Arnstberg, Tullberg, osv vägrar etablerade förlag att ge ut hans böcker. De recenseras inte ens. Vad säger det dig, Lars?

   Att samma förlag och mediahus som vägrar ge ut dessa böcker och kallar de konspiratoriska och samtidigt propagerar dagligen för mångkultur - är det dessa media vi ska låta bestämma vilka personer är konspiratoriska och "galningar"? Jag ser istället att böcker som man inte får läsa är just beviset att de har någonting viktigt att förmedla som de styrande inte vill att vi ska få reda på.

   Jag säger inte att alla teorier om allt som inte är mainstream är rätt. Det finns så klart mycket som man kan ifrågasätta men du kan inte, utan att själv ha läst, uttala dig, faktiskt.

   Jüri Lina har skrivit många böcker och gjort filmer. De är viktiga. I boken "Under Skorpionens Tecken" finns 1500 hänvisningar. Det är till dokument som finns i senaten i USA, encyklopedier från tidigt 1900-tal (då man ännu inte raderat känsliga ämnen), det är från judarnas egna tidningar, det är från Sovjetiska arkiv som släpptes 1991, osv.

   Vi har fått lära oss att den Ryska Revolutionen var ett uppror från arbetarna som led under Tsaren och att Trotskij/Lenin ville bygga en rättvis socialism MEN att något gick snett och om man böra följt den äkta revolutionen så hade allt blivit bättre.

   Detta är vad skolan lär ut, det som sägs i media (om något sägs alls), osv.

   Det är ju en fullständigt absurd beskrivning av vad som hände. När du läst boken inser du att allt var planerat utifrån. Det var revolutionärer som åkte dit med båt som finansierades av internationella bankirer. Dessa så kallade revolutionärer såg ryssarna som djur. Det finns belagt i 100-tals dokument. Man dödade alla, inte bara intellektuella. De flesta som dog var vanliga människor.

   Boken är viktig därför att den tydlig visar vad som sker bakom kulisserna och att vi får en bild presenterad för oss i etablerad media men den bilden är nästan alltid en agenda.

   Jüri Lina har också gjort en film. Kraftmätningen. Där visar han tydligt att den internationella kommunistiska organisationen Komintern, ville göra Spanien till den första kommunistiska lydstaten. Det vi lärt oss om Fransisco Franco och att han var en ond diktator är mao helt fel. Han räddade i själva verket Spanien från den kommunistiska terrorn. Men varför vill man dölja detta för oss? man har t.o.m. rivit ner alla statyer på Franco i Spanien och ersatt dem med en revolutionär. Franco förbjöd Frimurarna. Han ansåg att de var samhällets fiende.

   Kommunism - vad kommer ordet ifrån? Franska ordet La Commune, styret under franska revolutionen. Hur hänger kommunismen ihop med Franska Revolutionen?

   Det är exakt lika idag. I all media, utan undantag, sjunger man mångkulturens lovsång och svenska folket har inget val annat än massinvandringen. Exakt så som man ljuger för oss idag, exakt så ljuger man för oss också om vad som hänt i historien.

   Men hur ska du kunna få nya insikter om du inte vågar närma dig det som är förbjudet? Det man absolut inte vill att du ska se eller läsa? Det första steget att börja se är att inse att den bild du får presenterat för dig sannolikt inte stämmer.

   Tänk om fler vågade ta steget att läsa det som makten säger att vi inte får läsa. Då skulle deras makt vara borta. Den bygger på att vi inte ser.   Radera
  5. "Men hur ska du kunna få nya insikter om du inte vågar närma dig det som är förbjudet? Det man absolut inte vill att du ska se eller läsa? Det första steget att börja se är att inse att den bild du får presenterat för dig sannolikt inte stämmer.

   Tänk om fler vågade ta steget att läsa det som makten säger att vi inte får läsa. Då skulle deras makt vara borta. Den bygger på att vi inte ser."

   Jag är alltså en av SD:s kärnväljare och har röstat på partiet sedan 2002 (mitt andra riksdagsval). Tyder det på att jag varit konformistisk och inte vågat ifrågasätta tabun? Det är bara det att jag inte bara avskyr etablissemangets heliga kor utan lika mycket vidskepelse, ockultism och konspirationsteorier (något som florerar inom svensk "extremhöger". Och Lina är en klassisk konspirationsteoretiker som aldrig kommer att kunna få annat än mitt djupa förakt, oavsett hur mycket eller lite jag läser av honom.

   Radera
  6. Lars,
   du verkar väldigt smart. Du vet alltså vad som står i böcker innan du läst dem. Hur gör du?
   Du kanske ändå skulle läsa historieprofessorn Carroll Quigleys bok Tragedy and Hope" där han på 1300 sidor redogör för dessa hemliga överenskommelser och planer? Eller vet du också vad som står i den boken?
   Eller du kanske skulle läsa Griffins bok om Federal Reserve "A second look on Federal Reserve" på 600 sidor för att få en uppfattning om hur de skapat och fortfarande skapar alla sina ekonomiska muskler. Eller vet du också vad som står i denna utan att ha läst den?
   Din uppblåsthet imponerar nog inte. Och man vinner ju egentligen inte på skryt.
   /Gunnar B.

   Radera
  7. "Du vet alltså vad som står i böcker innan du läst dem. Hur gör du?"

   Jag läser t ex det som skrevs i den första kommentaren här. Menar du på fullt allvar att man måste plöja igenom hela böcker innan man får uttala sig om innehållet i dem och göra en bedömning av författarens trovärdighet?

   Radera
  8. Lugn och fin nu Lars. Då tackar vi så klart för att SD får din röst. Det är det som är det viktiga. Sedan har vi alla olika vägar och metoder att söka svaren. Jag har aldrig röstat SD så det blir första gången för min del. Alltid på Alliansen. Trevlig kväll.

   Radera
  9. Lars,
   man får naturligtvis uttala sig i varje fråga hur man vill och utan kunskaper - så gör ju vi människor hela tiden. Men att avfärda hela böcker och författarens trovärdighet utifrån det han skriver i dessa böcker - utan att ha läst dem - då tycker jag att man gått för långt. Och detta gränsar till fördomar - att döma på förhand, innan man vet.
   Jag har aldrig läst Jüri Lina och har bara ett vagt minne av att ha hört namnet någon gång. Men skulle ju aldrig få för mig att avfärda honom utan att ha läst honom.
   För övrigt återkommer ju dessa konspirationsberättelser i många olika tappningar av mycket välrenommerade författare i olika länder. Skousen, Griffin, Carroll Quigley, etc., etc. Jag har alltid, precis som du, tidigare avfärdat konspirationsteorier eftersom de flesta är felaktiga men alla behöver ju inte vara det och jag har ändrat mig när det gäller detta. Du behöver naturligtvis inte läsa Jüri Lina utan börja med någon av de andra (fulla av referenser - som går att kontrollera) och sedan återkomma till Jüri Lina för att se vad du tycker då.
   /SB

   Radera
 4. Med FN och Marine Le Pen har det sannerligen dragit in en frisk fläkt i EU-parlamentet. Eller ska vi säga korsdrag, för hon tar i ända nerifrån tårna när hon blåser liv i den annars så konforma församlingen.
  Detta parlament har ingen makt, säger Le Pen. Inte heller de europeiska folken och de vet inte heller vad som förhandlas fram bakom stängda dörrar, säger hon.
  Förhoppningsvis ser vi nu en vändpunkt och att makten börjar rulla tillbaka till folken. Marine Le Pen kan vara kvinnan som symboliserar den vändpunkten.
  /J_B

  SvaraRadera
 5. Ingen Svenskvänlig borde rösta på SD, ett parti som öppet förnekar det Svenska folkets existens rätt har förstås inget att göra i riksdagen, att SD sedan planerar att assimilera över 500k asiatiska muslimer med det Svenska folket gör förstås saken inte bättre!

  "Rosenberg upprepar frågan: Finns det etniska svenskar?

  Åkesson: Det finns en grupp människor som har bott här väldigt länge som man skulle kunna betrakta som etniska svenskar alldeles säkert, men det är nog ganska få nu levande människor med svensk nationell identitet, som kan betraktas som det."
  http://bojkottaaftonbladet.wordpress.com/2014/02/08/jimmie-akesson-och-sverigedemokraterna-vill-forstora-samisk-kultur/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket, sökte faktiskt efter precis det citatet för bara drygt en dag sedan, och vips så dyker det upp utan då jag slutat leta. Det är sant det du säger.
   Jag anser det vara oerhört naivt att många svenskar som lägger sin röst på SD tycker sig se en frälsare hos Åkesson, trots att han diskvalificerar det etniska folk vars land han tycker sig stå upp för. Assimilation kommer likaså att utplåna oss.

   Radera
  2. "Ingen Svenskvänlig borde rösta på SD, ett parti som öppet förnekar det Svenska folkets existens rätt har förstås inget att göra i riksdagen, att SD sedan planerar att assimilera över 500k asiatiska muslimer med det Svenska folket gör förstås saken inte bättre!"

   Är du tillbaka med dina fria fantasier? Du kan citera Åkesson hur mycket du vill, men fakta är att partiet självfallet inte "förnekar det Svenska folkets existens". Det är bara att ta del av partiets åsiktsdokument som givetvis väger mycket tyngre än obskyra intervjuer som maximalt tolkas till Åkessons nackdel. I citatet slår Åkesson för övrigt fast att etniska svenskar "alldeles säkert" finns. Ditt påstående om att SD vill "assimilera över 500k asiatiska muslimer med det Svenska folket" vore det intressant att veta hur du drömt ihop. Där har du väl inte ens någon obskyr intervju att hänvisa till.

   Radera
  3. "Är du tillbaka med dina fria fantasier?"

   -Citat från SDs ledare är fantasier?


   "Rosenberg upprepar frågan: Finns det etniska svenskar?

   Åkesson: Det finns en grupp människor som har bott här väldigt länge som man skulle kunna betrakta som etniska svenskar alldeles säkert, men det är nog ganska få nu levande människor med svensk nationell identitet, som kan betraktas som det."
   http://bojkottaaftonbladet.wordpress.com/2013/10/10/jimmie-akesson-har-ordet/'

   "l. I citatet slår Åkesson för övrigt fast att etniska svenskar "alldeles säkert" finns. "

   -Du behöver inte försöka ljuga för potentiella läsare, citat är alldeles ovan för alla att läsa. Faktumet att du ljuger istället för att bli upprörd visar att för många SD-are har inga gränser för hur djupt de förnedrar sig själva för att krypa för Jimpan Åkesson. Vad värre kan en ledare säga en att ett folk inte finns?


   "Ditt påstående om att SD vill "assimilera över 500k asiatiska muslimer med det Svenska folket" vore det intressant att veta hur du drömt ihop. Där har du väl inte ens någon obskyr intervju att hänvisa till."

   -Sverige har 500k+ muslimer inom sina gränser, SDs lösning på detta är assimilering. Om du inte hängde så mycket på yttrandefrihetshatande sidor som avpixlat så hade du inte varit så okunnighet om grundläggande SD ideologi.

   SD förespråkar assimilering som lösning på invandringen. Ska jag behöva inkludera en källa?

   Radera
 6. Låter mycket Svp i kommentarerna,citat hit och dit avgör inte politiken,vad det tar vägen bestäms av val ock människors kunskap.Tiden får utvisa vem som får rätt Svp eller Sd....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Psft, citat hit och citat dit, bäst att inte vara påläst, vad gör kunskap? Lydnad och enfald är allt!

   SD2014!

   Radera
 7. Samtidigt så har Åkesson kört med "tunnelbaneargumentet" i Riksdagen.
  När Romson sa att då hon åker tunnelbana så är det svenskar som hon ser. Åkesson svarade med motfrågan att om han åker tunnelbana i Tokyo så är han alltså japan?

  På grund av sin kolonialistiska historia så är dagens Frankrike betydligt mer etniskt blandat än Sverige. Även någon från en gammal koloni, vars släkt har bott i Frankrike i ett halvsekel eller mer, anses vara fransman.

  Visst böjde sig Åkesson i Rosenbergs program. Detta främst på grund av de ständiga försöken att försöka klistra nazism på SD.

  Minns du kanske episoden i Riksdagen då ledamoten Adnan Dibari (S), med ursprung i nåt land i fd Jugoslavien, pratade om hur alla svenskar är invandrare (och det därför inte finns några "etniska svenskar")? Argumentationen var korkad och provokativ, och Björn Söder gick upp i talarstolen och blev förbannad att Dirabi förringade det svenska folket.

  Länkar till bild med Dirabis anförande och Söders svar hos hatsajten "Inte rasist men": http://interasistmen.se/wp-content/uploads/2013/10/BXRQo4lCQAAvDDP.jpg

  Den generella synen inom SD ligger nog närmare det som Söder yttrar. Den öppna svenskheten lägger dock fokus på just värderingar. Precis som i det multietniska (på grund av landets kolonialistiska historia) Frankrike.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hamnade fel.

   Detta skulle vara ett svar till Anonym 18 juli 2014 02:04...

   Radera