tisdag 2 september 2014

95% av britterna anser att mångkulturen misslyckats


I ett inslag i BBC Saturday Morning, från denna helg, kan vi se hur det kan gå när man låter tittarna tycka till om förbjudna frågor:




Vi får visserligen först höra en politiskt korrekt röst förklara bort resultatet, som i Sverige skulle ha följts av två till som hållit med den förste, men här följs alltså den förste av en debattör som faktiskt menar att undersökningen visar precis hur det förhåller sig. Den sistnämnde heter tydligen James Delingpole och kommer från den högerinriktade nyhetssidan Breitbart.




4 kommentarer:

 1. "Vi får visserligen först höra en politiskt korrekt röst förklara bort resultatet, som i Sverige skulle ha följts av två till som hållit med den förste..."

  Haha, så sorgligt är verkligen läget i Sverige...

  James Delingpole fäller kommentaren att opinionsundersökningen innebär en vändpunkt och man hade gärna fått veta i vilken specifik mening han menade...

  SvaraRadera
 2. Kan ju även rekommendera den kunnige och sympatiske Afrikakännaren på bloggen Ethnopress där han har ett ytterst intressant inlägg under rubriken "Den mångkulturella utopin".
  Skall även tilläggas att han näppeligen kan misstänkas vara vare sig rasist eller något liknande.
  http://www.ethnopress.se/?p=1199

  /KZ

  SvaraRadera
 3. Ja James Delingpole är en fröjd för ögat och jag rekommenderar starkt att läsa hans böcker ang vänstern och "climate change".
  Han finns även på Youtube där han trycker till Englands miljömuppar :))
  /Emil

  SvaraRadera
 4. Sicken liten floskelmyra han den första. Babblar han för att inte kunna bli anlagad för att vara svarslös eller hoppas han förbruka all avasatt tid fram till
  nästa punkt?
  /T

  SvaraRadera