måndag 1 september 2014

Då var förtidsröstningen avklarad


Det riskerar att bli få inlägg på bloggen denna dag. Jag har dock ett par godtagbara ursäkter. I förmiddags gjorde jag, som det heter, min demokratiska plikt, och förtidsröstade. Nu har vi visserligen valhemlighet, men jag är inte blyg, och mitt val fördelade sig enligt bilden nedan:


Under dagen kommer jag också att skriva krönikan för nästa nummer av Nationell Idag, som kommer att ha just valet som tema. Så avslutningsvis får jag väl be om ursäkt för låg aktivitet här på bloggen idag, samt uppmana er alla att se till att gå och rösta (på Sverigedemokraterna) och varför inte även införskaffa en prenumeration på Nationell Idag! Här kan ni se de platser på vilka man kan förtidsrösta, samt dessas öppettider.

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Haha, tänkte väl att någon skulle kommentera det. Eftersom jag är en fattig skribent, har jag ingen mobil med kamera, så jag kunde ta en valselfie, utan googlade fram en bild jag tyckte var lämplig. Nej, då det blev faktiskt SD även till Landstinget...

   Radera
  2. Haha, för det gjorde jag; landstingen bör avskaffas, därför röstar jag blankt. Annars valde vi lika :)

   Radera
 2. Har också förtidsröstat och det blev triss i Sverigedemokraterna.

  kung_och_fosterland

  SvaraRadera
 3. Är du inte rädd att dina förtidsröster kan bytas ut?
  Det är väl så man gör i Vitryssland när man tvingar soldater, studenter och offentliganställda att förtidsrösta?
  Rune

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja, helst hade jag sett att vi haft internationella observatörer på plats, men jag tror att rösträkningen i stort sett går korrekt till. Om SD nu skulle få under, säg, 11%, får vi väl gå vidare med saken, ty då har oegentligheter skett.

   Radera
  2. Det går ju att rösta på valdagen också om man är rädd för fusk. Finessen med att förtidsrösta är att det blir av även om man får förhinder på valdagen.

   kung_och_fosterland

   Radera
 4. Förtidsröstningen för hela familjen avklarad idag utan strul. 4 pers mer än 2010 det är ändå något. Min vän, som skulle rösta likadant, avled tyvärr i maj.Minst 5 till - som röstat annorlunda förra gången, röstar i veckan.

  SvaraRadera