tisdag 25 november 2014

Dagens citat: Mikael Damberg (s)


"Jag tror att vi klarar det om inte Sverigedemokraterna bestämmer sig för att behandla detta som en lekstuga. De riskerar att göra det svenska parlamentet till en lekstuga som spelar politik, inte gör politik."
AftonbladetVår nye näringsminister är orolig för att den svagaste regeringen i mannaminne inte kommer att få igenom sin budget och bjuder därför på ett enormt hyckleri. Lekstuga och sandlåda är precis de termer som används för att beskriva hur Sverigedemokraterna har bemötts under sina år i riksdagen. När partiet först gjorde sin entré i denna fina församling, diskuterades på allvar att minska antalet platser i utskotten för att just SD skulle hamna utanför. Efter detta val ville Vänsterpartiet att det numera tredje största partiet inte skulle få posten som andre vice talman, vilket dittills varit praxis. Rosanna Dinamarca spatserade runt i sin idiotiska t-shirt.

Men om SD inte röstar för en budget man anser skadlig, då är det SD som förvandlar riksdagen till en lekstuga?
6 kommentarer:

 1. Desperat pajkastning av Damberg. Skyll sig själv ponke lilla!

  SvaraRadera
 2. 'Desperat' är nog rätt ord.
  /Gunnar B.

  SvaraRadera
 3. Ursäkta språket, men karln lider ju av obotlig dumhet. Han borde skämmas att uttala sig så, med tanke på hur hans parti, och övriga, har betett sig sedan valet. Karln e ju tyvärr imbecill.

  SvaraRadera
 4. Kammen växer på (s).
  Dum inte, men möjligen egotrippad a la (s).
  S anser sig vara de enda som kan (=har rättighet att) styra Sverige, Allt annat är bara temporära lösningar intill dess (s) återkommer som styrande parti.
  Dambergs utspel är av det slaget, vi kan, vi ska, vi är de nda rättmätiga styrande!
  Alltså anser man sd leka sandlåda när VI, (s) ska bestämma.
  Detta är också anledningen till att (s) vill locka c och fp till styret. Inte bara för att splittra utan för att de knappast kommer at få något inflytande, förutom att lägga sina röster på det enda rätta (s)...

  SvaraRadera
 5. https://honesty4u.wordpress.com/my-weekly-thoughts/29-radda-sverige-fran-vansinnet/

  SvaraRadera
 6. Såg honom på statstelevisionen igår när han skulle bemöta kritiken från både fack och arbetsgivare och kan bara konstatera att hans traineejobb aldrig kommer att ge honom ett riktigt arbete.

  SvaraRadera