lördag 10 januari 2015

Gott nytt år kära läsare!
Ja, kära läsare, då har det ännu en gång blivit några dagars uppehåll här på bloggen. Jag vill med detta inlägg dels be om ursäkt, dels ge er en trevligare bild än vad ni mötts av de senaste dagarna. Vid tidigare uppehåll har en del läsare tyckt att jag borde förvarna inför kommande uppehåll, men detta är inte alltid möjligt. Vad jag däremot kan göra genom detta inlägg, är att meddela att både jag själv och bloggen lever och vi avser återuppta verksamheten snarast möjligt.
19 kommentarer:

 1. Man behöver inte alltid be om ursäkt. Det är bara läsarna som är hungriga på de genomgående goda analyser Du ger :-D. God fortsättning önskar en namne :-)

  SvaraRadera
 2. Gott nytt år! Tack för en suverän blogg! Allt gott önskar jag dig och de dina under året som kommer!
  /martin

  SvaraRadera
 3. Alla behöver julledigt. Med tanke på årstiden är det nog få som förbryllats av uppehållet (även om vi saknat dina kommentarer när det just denna period hänt så mycket (tråkigt) i Sverige och världen).

  Gott nytt år!
  //Andreas

  SvaraRadera
 4. Välkommen tillbaka, du är efterlängtad!

  Gott Nytt År
  //olof

  SvaraRadera
 5. Edward Ulfertz10 januari 2015 14:21

  Gôtt att höra att du är "alive and kicking".
  I dagens läge blir man lite nervös när kritiska röster tystnar.

  SvaraRadera
 6. Härligt. Du är efterlängtad!
  Peter

  SvaraRadera
 7. Gott nytt och välkommen tillbaka!

  SvaraRadera
 8. God fortsättning själv, Tobbe! :-) /V

  SvaraRadera
 9. Välkommen tillbaka! Du borde måhända avisera ett kommande uppehåll på bloggen. Dina kommentarer / analyser är mycket uppskattade.
  Enb

  SvaraRadera
 10. Skriv gärna lite om den likriktade och falska rapportering som omgav de tragiska händelserna i Paris. Vem matade de patetiska svenska nyhetsrapportörerna med "information" och hur kan dessa tillåtas sprida lösa rykten, egna tyckanden och göra sig till tolk för hur "vanligt" folk uppfattar händelserna? Och varför blir en vanlig livsmedelsbutik helt plötsligt en "judisk" butik i all rapportering? Allt stinker False Flag operation - icensatt och dirigerad från Tel Aviv. Synd bara att våra skattefinansierade reportrar spelar med i spektaklet, medvetet eller omedvetet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den "vanliga livsmedelsbutiken" heter Hypercachere. Cachère = kosher, det vill säga exempelvis mat som går att äta för även en djupt religiös jude. Det är alltså en butik för den judiska befolkningen i denna del av Paris. Fredagar är den dag man förbereder sig inför sabbaten, lördagen, och således den dag i veckan när det är flest kunder i butiken.

   Angående informationen till de svenska medierna (som verkligen är patetiska i sin desinformation och okunnighet) kom de från händelserna på plats. Själv har jag följt nyheterna under veckan från bland annat franska källor; t. ex. iTélé.

   Har bott i Mellanöstern och jobbat där. Araber älskar konspirationsteorier. Jag är säker på att muslimer där är lika övertygade som du om att "allt dirigeras av den internationella judiska menigheten".

   Har svårt att förstå varför någon letar efter långsökta förklaringar till typiska islamistiska terrordåd. Enligt expertis både inom och utom Sverige är den gångna veckans terror bara en i en lång rad av liknande jihadistiska dåd som vi i Västerlandet har att förvänta oss framöver.
   Nordtomta

   Radera
 11. Tack för bildbytet! Nu behöver man inte blunda längre, när man tittar in för att kolla ifall du skrivit något nytt.

  SvaraRadera
 12. Please, kan du inte ha en trevlig bild på siten med text: nu är det paus. Att alltid se dessa hemska människor i bild utan att vilja förpestar hela dan.
  Tack på förhand!

  SvaraRadera
 13. Välkommen tillbaka från ditt välförtjänta jullov :-)

  SvaraRadera
 14. God fortsättning Tobbe

  SvaraRadera
 15. Gott nytt år!
  Dina sakliga och begåvade analyser behövs mer än någonsin.

  SvaraRadera
 16. Gott nytt och god fortsättning Tobbe

  SvaraRadera
 17. Hej Tobbe, God Fortsättning på det nya året och välkommen tillbaka! Vi är många som har saknat dig under den relativt korta tid som du har varit borta. Men, det har hänt så mycket...
  Nordtomta

  SvaraRadera
 18. Välkommen tillbaka, Tobbe. Du har varit saknad,. Hoppas du haft en bra jul och ett trevligt nyår.

  SvaraRadera