söndag 15 februari 2015

Dagens citat: Helle Thorning-Schmidt


"Detta är inte en kamp mellan islam och väst. Det är en kamp mellan demokrati och en mörk ideologi.
KvP


Danmarks statsminister ser till att förklara hur de senaste terrordåden ska betraktas. Att den första meningen står i direkt motsats till den andra verkar ingen notera. Inte ens en statsminister kan förneka att "Väst" består av just demokratier, medan hon med "mörk ideologi" sannolikt menar någonting i stil med "en förvanskning av religionen" eller "en religion som utnyttjas för vissa gruppers egna syften".
7 kommentarer:

 1. Det blir allt svårare när det skall förklaras.

  SvaraRadera
 2. Det behovs inte kranglas till sa forbannat.Bara att konstatera att den religionen inte ar forenbar med vasts demokratisyn.Man kan inte blanda olja och vatten.

  SvaraRadera
 3. "Våra" politiker kommer trängas allt längre in i hörnet de målat in sig i samtidigt som de vräker ut allt mer färg på golvet som gör att snart ingen vågar eller kommer kunna röra sig fritt i det "öppna" samhället/golvet.
  /ICH

  SvaraRadera
 4. Räcker att utesluta "inte" från första meningen så stämmer det fint.
  Såg ni förresten hur rapports expert under lunchsändningen trasslade in sig när han skulle tala om islam utan att tala om muslimer eller vad han nu försökte, humor på hög nivå.

  SvaraRadera
 5. Bara säg det Helle lilla! Problemet är I.S.L.A.M. och de primitiva och våldsamma kulturer som ISLAM piskat fram.

  Eller fatter du icke dit fjols?

  SvaraRadera
 6. Islam har inget i Sverige att göra. Det är en ideologi som har Mohammed som grund och han använde våld för att få alla att konvertera. Islam expanderade sedan våldsamt och förvandlade tidigare kristna länder som Irak och nuvarande Turkiet till islamska länder.

  Islam har försökt bryta in i Europa mer än 500 ggr och alltid slagits tillbaka. Tyvärr har något gått fel och idag betalar vi för att få hit det.

  Någonting är allvarligt fel när vi accepterar att en främmande makt som Saudiarabien och Qatar finansierar svenska moskéer. Vi talar om en från Sverige fullständigt främmande ideologi och världsåskådning.

  Slöjan, halal och fredagsbönen är inte bara religion utan en identifikation där Koranen, Haditherna, Suran o.s.v. ingår. I detta finns också ett central begrepp att icke-muslimer s.k. dimmies är inte av samma människovärde. Ändå betalar vi för att bli koloniserade av denna ideologi, Islam.

  Vi har helt enkelt tappa förståndet och i grunden beror det på att kulturmarxisterna infiltrerat allt inklusive media. Dessa i sin tur driver tesen om mångkultur hårt vilket öppnar upp våra gränser helt för Islam.

  Lyssna gärna på

  http://www.redicecreations.com/radio3fourteen/2015/R314-150211.php

  Som tar upp frågan om politisk Islam.

  SvaraRadera
 7. Även i den danska efterdebatten, inkl internationella TV-kanaler jag följer, så saknas klarspråk, dvs att ondskan som leder fram till dessa riktade mord, mot det fria ordets utövare och mot hatobjeket judar. "Debattörer" vädrar sina teorier, "det är inte klarlagt att det är ett terrordåd, det VET vi inte. Vi måste ta in psykologiska och sociala aspekter, det är känt att många invandrare (muslimer) känner sig allienerade, icke välkomna i det danska samhället"

  Detta trams vevas oupphörligen, liknar det svenska PK-syltryggeriet. Ponera att islam inte existerat öht. Då hade alla dessa terrordåd, sprungna ur koranens våldsdiktat, demokratiavståndstagande mm mm, inte existerat. Så enkelt kan man fastslå islams totala skuld. Att "majoriteten" inom islam inte är våldsamma är ingen ursäkt. Denna majoritet kan enkelt bedömas genom sitt tysta icke-agerande. Dom tiger som muren, eller ibland jublar delar av dessa, när dåd som 9/11 och senare attacker inträffar. ISLAM är och förblir på de anklagandes bänk. Vad PK, 7-P och media i väst än säger.

  SvaraRadera