tisdag 9 juni 2015

Fredrik Wikingsson bjuder på lite PK-poserande


Få lär väl ha missat att Tobias Billström (M), av alla människor, publicerade ett litet svar på Somar Al Nahers attack mot Sverige. Meddelandet löd:

"OK. Så du behöver inte sjunga nationalsången, äta prinsesstårtan eller ens glädjas med alla andra som får sina medborgarskapsdiplom imorgon.
Men vet du vad Somar? Jag tycker att du kan visa lite tacksamhet. Tacksamhet över att det finns stater som Sverige som bryr sig. Som ser människor som har det svårt. Som gav en fristad där ingen annan utväg fanns. Som prövar asylansökningar och sedan beviljar dem.
Ja, jag ser att det verkar vara svårt.
Det framgår av din krönika. Men om staten Sverige inte hade beviljat din och din familjs asylansökan, den där gången 1989, skulle du då idag sitta där du sitter, på Aftonbladets ledarredaktion?
Tänk på det innan du börjar skriva nästa krönika."

Formuleringarna är egentligen tämligen politiskt korrekta, men det är ändå lite festligt att det blir byråkraten Tobias Billström som får träda fram ur politikerkåren för att tillrättavisa Al Naher. Naturligtvis bör varje fin mediemänniska ta avstånd från Billström, vilket Breaking News Fredrik Wikingsson gjorde i Kanal 5:
Patetiskt. Till att börja med så blev "helvetesprocessen" fem år lång på grund av familjen Al Nahers eget agerande. De fick avslag efter 18 månader, vilket i och för sig är en lång tid, och skulle då ha lämnat landet. De valde att istället processa vidare, tills det där uppehållstillståndet kom några år senare.

Ja, Tobias Billström fick direkt sina rättigheter i Sverige, just eftersom han föddes här, dessutom av svenska föräldrar som ville sätta barn till världen här. Familjen Al Naher kom, så vitt jag förstår, från Syrien, och var följaktligen tvungna att få sin asylansökan prövad i det nya land de valde. Är detta konstigt? 

Det mest intressanta med ovanstående klipp är dock att vi är vana vid att på detta sätt undervisas av medierna, trots att ett motsvarande angrepp på Somar Al Naher skulle vara helt otänkbart.
5 kommentarer:

 1. Bara ett vanligt förnekande av vem som är svensk,allas lika värde och rätt ger naturligtvis Syrienmedborgaren omedelbar rätt till Sverige!

  SvaraRadera
 2. För det första kan man konstatera att gaphalsen Wikingsson har skapat sig ett namn genom att göra sig rolig på andra människors bekostnad. Denna hycklande och skenheliga fjolla har alltså gjort sig en förmögenhet på att i sina program göra narr av andra människor. Han har tjänat så mycket pengar på att pladdra och gapflabba i allehanda infantila pajasprogram att han i sann pk-falsk anda kunnat bosätta sig i svindyra Bromma. Denna godhetens riddare och mångkulturvurmare är alltså bara en simpel BLUFF som inte på långa vägar lever som han lär. Och han är knappast ensam. Hela jävla media-Sverige formligen dräller av koketta hycklare som ska sola sig i pk-glansen för att inhysta applåder från den likasinnade fårskocken. Det vänder sig i magen!

  SvaraRadera
 3. "Lagstadgade rätt"? Vi har åtagit oss genom ratifiering av FN:s allmänna deklaration om de mänskliga rättigheterna från 1947 att tillåta människor att söka asyl i Sverige. Utlänningslagens kap. 4 25 § medger dock att regeringen inför begränsningar om Sveriges möjligheter att ta emot utländningar är begränsade. Det borde ha tagits ett sådant beslut för minst 20 år sedan.

  SvaraRadera
 4. Vilken hysterisk gäll röst denna Fredrik Wilkinsson har och vilka idioter som befolkar åskådarbänkarna. Hur kan någon se detta utan att få kraftigt förhöjt blodtryck.
  Pelle

  SvaraRadera
 5. Tået har avgått, känns det som.

  Om Herr T. Billström publiciterat sådan text under 2014 hade med stor sannolikhet ett enkelt förutsägbart oväsen brutit ut, ett pandemonium.
  Märkligt tyst i etern moste vara pinsamt för samlingen Sverigehatarna på
  respektive organ, papper eller bild.

  DanTor 9/6-15
  Tåget har gått och BreakingNews-nått är nattståndet, intressant.

  SvaraRadera