lördag 14 november 2015

Marine Le Pens tal till nationen efter attentaten


Klockan 15.00 idag höll Marine Le Pen ett tal till Frankrike, med anledning av de terrorattacker som drabbade Paris igår kväll.8 kommentarer:

 1. Det var ord och inga visor! I Sverige har man ännu inte förbjudit ISIS (!!), så tanken att man skulle förbjuda islamistiska organisationer skulle aldrig yttras här. Tänk så mycket längre Frankrike har kommit jämfört med oss!

  En version för Sverige skulle vara att förbjuda deltagandet i alla terrororganisationer samt inte ge pengar eller byggtillstånd till islamistiak organisationer. Varför ger vi dem pengar?? Man tar sig för pannan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äntligen en politiker, som talar klarspråk, och levererar kraftfulla och logiska förslag. Inget osäkert mumlande. Hon skulle ha gått ett steg längre och begärt att islam ska förbjudas i Frankrike. Jag tycker att alla muslimer i Europa ska ställas inför två val. Vill de leva här, så konvertera till en religion som åtminstone i sina skrifter har ett kärleksbudskap och budord att icke döda. Eller lämna Europa. Islam har inget kärleksbudskap, men stipulerar flera anledningar till att döda oskyldiga människor. Jag tycker att islam ska förbjudas i hela västvärlden. Det tankegodset för ingen positivt med sig.

   Radera
  2. Kommer ju aldrig ske i Sverige, Inte sålänge vi faktiskt har muslimska brödraskapet representerade i regeringen!

   Radera
 2. Kan Löfven vara lika klar myndig och deltagande..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var precis vad jag satt och tänkte, lyssnandes på hennes tal..
   Tänk om.

   Radera
 3. Premiärminister Valls håller inte heller tillbaka orden :

  « Et parce que nous sommes en guerre, nous prenons des mesures exceptionnelles et nous frapperons cet ennemi pour le détruire, ici en France, en Europe, mais aussi en Syrie et en Irak. »

  SvaraRadera
 4. Tack Tobbe! Jag letade utan resultat efter MLP:s reaktion på terrordådet och så hittade jag detta på Avpixlat. Välkommen tillbaka Tobbe. Vi har saknat dig!

  SvaraRadera