fredag 25 december 2015

Citatet: Biskop Eva BrunneBiskopen i Stockholms stift kände den 23 december en särskild glädje. Den svenska kyrkans öppenhet mot islam är bisarr i sig, men Eva Brunne är dessutom homosexuell och vi kan anta att ytterst få muslimer ser henne som någon "syster". Vidare är hon aktiv socialdemokrat och har tagit ställning mot Sverigedemokraterna, till exempel då hon använde gudstjänsten i samband med Riksmötets öppnande 2010 för att propagera mot partiet. Svenska kyrkan liknar allt mer en rent vänsterpolitisk organisation.


17 kommentarer:

 1. Anti- krist har verkligen tagit sitt högsäte i svenska kyrkan. Det är inte ens svenska kyrkan, en extremist- kyrka snarare. Hur kan man glädjas åt en massmördare och våldsälskande maktgalning som förespråkar segregation,våld mot kvinnor och en sjuk sexualitet? Dessutom är Eva Brunne en som ryker illa kvickt i ett muslimskt samhälle./V

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym: Hennes sexualitet är ingen sjukdom. Annars håller jag med.

   Radera
  2. Islam förespråkar en sjuk sexualitet, har jag för mig att jag skrev. Vad är det för fel i det?/V

   Radera
  3. Hvilken våning vil muslimerna kasta henne frå tror du?

   Radera
  4. Anonym: Ursäkta mig, jag har läst din kommentar helt fel. Du skrev rätt!

   Radera
 2. Eftersom jag icke är på twitter så måste jag fråga; tweetade hon om jesu födelsedag ochså eller passerade den förbi obemärkt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, den 24:e nämnde hon julen en gång. Hon kvittrade samma dag förstås också ”Hårdare praxis om migration riskerar vår medmänsklighet”.

   Radera
 3. Är hon hjärntvättad eller vad?
  Varför blev hon präst?
  Varför gör kristna så här?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket möjligt, tror i alla fall att Brunne gärna vill hjälpa till med hjärntvätt av andra. Varför Brunne blev präst? Tja, det är ju en födkrok och lite av forna tiders maktposition för prästerna finns kvar. Brunne kan driva sin agenda och få en bra lön samtidigt. Brunne må kalla sig kristen liksom ärkebiskopen men tveksamt om de är det. Snarare hårda konkurrenter om titeln som Antikrist.

   Radera
 4. Vad bör muhammedaner göra, enligt koranen med bögar ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. http://www.answering-christianity.com/same_gender_marriage.htm

   Hon kan ju åka ner till Saudiarabien och berätta för sina muslimska bröder och systrar att hon är lesbisk så får vi se vad som händer. Satans jävla dåre, only in Sweden.

   Radera
 5. Undrar hur många av toppkvinnorna i svenska kyrkan som har samma sexuella läggning som Brunne?

  Tror inte det är särskilt lyckat att ha denna läggning och samtididigt inneha en hög post inom en kristen kyrka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Något har gått fel i Sverige. Den som säger att det finns ett tak för hur många Sverige klarar av att ta emot är rasister. Medan dom som halshugger folk med Brunnes böjelser är nära vänner värda att försvara. Det går över stövelskaften.

   Radera
 6. Nya utsagor från blåkulla. Folk behöver läsa nya testamentet och inse att denna person inte är kristen och definitivt inte kan vara biskop i kyrkan.

  SvaraRadera
 7. Vi borde råda henne att flytta till Mosul i Irak istället. Där skulle dom ta emot henne med öppna armar. Vad tror ni???

  SvaraRadera
 8. Kjære Svensker!
  Vi har fått en innvandringsminister dere virkelig kan misunne oss. Denne damen er ikke redd for å terge på seg Biskopene i Kirken. de er nå dritsure og rimelig førbannad! Hurra, endelig en minister som ikke er redd for å si sannheten!
  http://www.dagen.no/Nyheter/innvandringsminister/Listhaug-%E2%80%93-Kirken-er-gjennomsyret-sosialistisk-284441

  SvaraRadera
 9. Det är en skam att KALLA sig kristen om man är en homosexuell person. Alla som vet vad Jesus säger vet att homosexualitet är en synd inför honom som skapat allt och alla. men svenska kyrkan är inte kristen den är KATOLSK!!!! därför får man göra så. /Maria http://gospel.jesuslever.eu/

  SvaraRadera