torsdag 24 december 2015

Helle Klein bjuder på julfyndigheter
Det som passerar som fyndigheter hos twittervänstern brukar hålla denna nivå. På Twitter definierar Helle Klein själv sitt kvittrande som:

"Filosoferar gärna i skärningspunkten mellan det existentiella o samhälleliga."

Även på den egna bloggen är självförtroendet på topp:

"att med pennan förändra världen"8 kommentarer:

 1. Vilken sorglig människa. Helt godhetsfixerad, vilket liv... :/

  SvaraRadera
 2. En övervintrad inflytelseagent från DDR. Är det någon som tror att hon tror på Gud.

  SvaraRadera
 3. Helle Klein visar att svensk akademisk utbildning håller väldigt låg nivå. Om jag inte visste vem Helle Klein var och vilken utbildning hon har så skulle jag gissa på en obstinat 3:e klassare. Jag skulle med nöje lämna svenska kyrkan, men jag måste vara medlem för att få mina önskemål om begravning tillgodosedd. Jag vill så att säga flytta hem den dagen och för att få begravningspengen över förd måste jag vara med i SvK

  SvaraRadera
 4. God Jul, Tobbe och tack för alla skarpsynta artiklar!

  SvaraRadera
 5. Tja, vad skulle vi roa oss med om vi inte hade dessa intellektuella giganter?
  God Jul & Gott Nytt

  SvaraRadera
 6. Det är så stöttande att ha dessa intellektuella giganter att vägleda oss i det medeltida tankemörker som råder i vår omvärld. Vad vore världen utan Kleins inspirerande tankestoff som orakel i de mer komplicerade moraliska frågeställningarna. Yam yam.

  SvaraRadera
 7. Dags att lägga till Helle Klein under "ETIKETTER", Tobbe, så att man riktigt kan frossa i hennes idiotier när andan faller på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kommer nog att helt ta bort etiketterna, då de har växt fram successivt och numera inte är alldeles logiska. Det går alltid bra att söka efter ord uppe i det vänstra hörnet.

   Radera