lördag 19 december 2015

Kista galleria skapar panik hos identitetsvänstern


Det är tur att jag på Twitter även har en profil för att följa vänstermänniskor, då många av deras speciella tankegångar och föremål för hat annars skulle ha gått mig förbi. Idag är det en liten julfilm från Kista galleria som har fått den ständigt rasmedvetna vänstern att gå i taket:
Blev någon upprörd? Nåväl, det blev iallafall några individer som kände sig manade att kommentera på gallerians Facebook-sida:Gallerian bemödar sig faktiskt att svara:Som förslag lägger de upp denna film, som har en mer politiskt korrekt sammansättning:

Även en Ebba har engagerat sig i den förfärliga nya filmen:


Festligt nog studerar hon på just Södertörns högskola, där de tydligen inte ens kan lära ut reglerna kring "de" och "dem". Även Ebba får ett artigt svar från gallerian, som återigen hänvisar till den lite svartare filmen. Självklart kommer också, helt enligt Godwins lag, nedanstående kommentar:


Märkligt, jag kan inte alls påminna mig om att Hitler någonsin gjorde reklamfilmer, än mindre om "en vit värld".


Att Sverige har blivit ett så pass märkligt land hänger sannolikt ihop med vår höga grad av amerikanisering. Det är ingen slump att Birgit Friggebo just ville sjunga "We shall overcome", när Sverige äntligen fått sina egna stökiga minoriteter. Jag är övertygad om att många inom identitetsvänstern inte ens känner till att alla uttryck och all den "analys" de ansluter sig till kommer direkt från USA, från "rasifiering" (racialization) till "CIS-person" (Cisgender). Det är inte heller en slump att "politiskt korrekt" har myntats i detta land. Antagligen kommer svenska företags årsredovisningar snart att se ut som de amerikanska, där man noggrant ser till att bilderna omfattar minst en vit, en svart, en latino och en ostasiat, alldeles oavsett hur företagets verkliga sammansättning ser ut.
5 kommentarer:

 1. Fast det är ju en ganska cynisk manipulation av gallerian. De skräddarsyr reklamfilmer för målgrupp, väl medvetna om att människor bryr sig om etnicitet.
  Eller så är det bara en omöjlig sits för affärsidkare.
  Kista galleria är inget jag vill besöka i vart fall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kan man se det, men det är ändå festligt att ett antal människor direkt reagerar på att det inte är ett tillräckligt stort inslag av "rasifierade".

   Radera
 2. Jag ser ju minst en halv-afrikanska (flickan till höger på bänken)? Sen när firar muslimer (de som bor i fucking Kista) jul? Hata och krossa vänstern!

  SvaraRadera
 3. Jag kan inte förstå allt trams om etniciteter i en reklamfilm,vill någon uppleva verkligheten,åk till Kista Galleria.

  SvaraRadera
 4. "Påminner mig om Hitlers film om en vit värld" skriver den där Nicole Jackson (vem hon nu är).
  För det första gjorde inte Hitler en enda film, det var Goebbels med sitt enorma propagandaministerium som stod för filmskapandet och det handlade mest om antisemitiska filmer och ingen om hur Tredje riket var tänkt att bli. Drömmen om Tredje riket handlade heller inte om att Hitler ville ta över hela världen (där alla skulle vara vita) utan om det tredje stortyska riket efter de förgående två.
  Har vänstergängade snorungar som Nicole Jackson inte lärt sig någonting i den svenska flumskolan?

  Stig

  SvaraRadera