söndag 24 januari 2016

Britain First!
Här uppmärksammar jag vanligen de patriotiska krafterna i Frankrike, Nederländerna och Belgien, men motstånd mot massinvandring och islamisering finns naturligtvis i många andra länder. Låt oss nu göra ett nedslag i Storbritannien.

Det nationalistiska partiet Britain First bildades 2011 av medlemmar ur British National Party. Partiet kämpar mot den långt gångna islamiseringen av Storbritannien, ofta genom modiga och spektakulära aktioner, där de framhåller landets kristna grund. I den senast publicerade filmen, från igår, går ett tjugotal aktivister genom islamistfästet Bury Park i Luton. Marschen leds av partiets vice partiledare, den alltid orädda juristen Jayda Fransen. Videoklippet nedan visar förvisso att motståndet gror även i Storbritannien, men det ger också en nedslående bild av hur långt det faktiskt har gått i våra västeuropeiska länder.


För ett par veckor sedan letade aktivister upp den ökände islamistiske hatpredikanten Anjem Choudary:

En sammanställning av andra konfrontationer, inför en demonstration i Dewsbury, som partiet kallar för "Storbritanniens islamistiska huvudstad":


1 kommentar:

  1. Där har vi en kvinna (Jayda Fransen) som vore värd en medalj och ett pris för sitt mod. Det du Ernman, det är annat än att sitta hemma och twittra med hela medieeliten i ryggen!/ Magdalena Bengtsson

    SvaraRadera