lördag 23 januari 2016

Dagens citat: Sakine MadonSakine Madon kommenterar det vänsterdrev hon utsatts för efter att ha berättat om hur många av hennes journalistkollegor medvetet låter bli att rapportera nyheter som de befarar kan gynna Sverigedemokraterna. Efter att hon hade ställt frågan och redovisat svaren, försökte vänstermänniskor ifrågasätta framför allt den ovetenskapliga metoden, som om hennes källor inte fanns och resultatet inte alls var rimligt.


"Troll" betyder i vänstersammanhang kritiska röster på nätet, medan "ägg" är vad vänstermänniskor tycker att det är roligt att kalla kritiska röster som, eftersom de snabbt har blivit blockerade av samma vänstermänniskor, skapar en alternativ profil med Twitters standardbild, som liknar ett ägg. Det märkliga med dagens tweet från Sakine är att hon i gårdagens Expressen levererade nedanstående krönika:Kanske skiljer hon på vad reportrar ska göra och vad som gäller för krönikörer, men lika sannolikt är att hon vill blidka vänstermänniskorna genom att lova att skriva "för mångkultur och mot SD", något som är obligatoriskt för den som vill få betalt av etablerad media. Vi oppositionella är dock sedan länge vana vid att betrakta dessa journalister som just aktivister, snarare än grävande sanningssägare.
1 kommentar:

  1. Gammalmodig som jag är har jag fått uppfattningen att twitter är ett diskussionsforum som ska vara öppet för alla människor, fattig som rik, högutbildad som lågutbildad, socialist som konservativ osv och att mångfalden skulle skapa intressanta och öppna diskussioner. Men när det går att blockera twittrare med avvikande åsikter och inte är stöpta i samma form som vänsterns stereotypa tennsoldater kan man inte längre kalla twitter för ett diskussionsforum. Ordet "diskussion" innebär inte att man bekräftar varandras åsikter och klappar varandra på axeln i klubben för inbördes beundran.
    Twitter borde skapa en avdelning för låsta diskussionsgrupper med lösenord så att det blir mer tydligt att dessa inte är öppna för fritt tankeutbyte. Som det nu är så skapas en falsk illusion av att vänstern och "antirasiterna" ställer upp på demokratins spelregler eftersom det inte syns utåt hur många kritiska röster som blivit blockerade av dessa kulturmarxister.

    Stig

    SvaraRadera