onsdag 10 februari 2016

Dagens citat: Salahuddin Barakat


"Om man går in på vilken nyhetssida som helst och läser en artikel om islam eller muslimer så ser man i kommentarsfälten hur mycket hat och hot som existerar i dag."
SVTImamen och ordföranden för Islamakademin i Malmö ger ett exempel på hur hans religion kränks i Sverige. Då föreslår jag att ni alla går in på vilken nyhetssida som helst och tittar efter detta hat och dessa hot i de nämnda kommentarsfälten. Det roliga är naturligtvis att dessa kommentarsfält inte finns, definitivt inte "på vilken nyhetssida som helst" och framför allt inte under en artikel som handlar om invandring, integration eller islam.

Denne imam drar uppenbarligen bara till med ovanstående uttalande, vilket befäster intrycket att offerrollen, precis som uttrycket "islamofobi", är en medveten strategi för att främja ideologins framfart. De mest groteska exemplen på detta beteende äger rum vid varje terrordåd och diskussion om terrorism, då tillfrågade muslimska företrädare direkt och ofta utan något som helst fördömande går över till farhågor om att muslimer ska stigmatiseras och gärna nämner någon fiktiv eller verklig kränkning som de själva ska ha upplevt.3 kommentarer:

 1. Muslimer kommer alltid att känna sig kränkta,
  precis som judar alltid kommer att ha offerkoftan på.
  Ibland undrar jag vilket land jag lever i.
  Tänk så illa de skulle gå om skon satt på den andra foten.

  SvaraRadera
 2. Han ser trots sitt jämmer ut att leva gott i Sverige.

  SvaraRadera
 3. Hans beteende syftar naturligtvis till att sluta och stärka de egna leden, liksom befästa sin egen position. Islam erövrar Sverige (och månget annat land) genom födelsetal och invandring. Inte rekrytering.

  Det spelar såunda ingen roll vad sanningshalten är i hans uttalanden. De oupplysta och trogna följarna kommer inte bry sig om alternativa framställningar. Skulle sålunda en journalist ifrågasätta sanningshalten, så renderar det bara ytterligare ett exempel på hur förföljd islam är.

  Islam och arabisk kultur går hand i hand, både historiskt och i samtiden. Och har man erfarenhet av att arbeta med araber så vet man också att det är en makt- och förhandlingskultur. Därför är det enda som kan stoppa utvecklingen att det sekulära samhället OCH övriga religioner med maktmedel sätter stopp för dumheterna. Tyvärr är det väldigt osannolikt idag.

  /drängen

  SvaraRadera