onsdag 11 maj 2016

Gilles Lebreton (FN) om invandringens kostnader
Strax efter att jag i det förra inlägget hade bemött Metros påståenden om invandring, publicerade Europaparlamentets ENF-grupp ett kort anförande av Front Nationals ledamot Gilles Lebreton från i förrgår, där han ifrågasätter EU-kommissionens glädjekalkyler kring invandringens ekonomiska konsekvenser. Eftersom jag försöker att välja ut de framträdanden som kan vara av intresse för en svensk publik får invandringsfrågan en viss övervikt, men de patriotiska partiernas företrädare talar naturligtvis om alla områden som påverkar samhället, så också i Europaparlamentet. Observera att kostnaderna som Lebreton nämner alltså gäller enbart Frankrike.

Pierre Moscovici är numera EU-kommissionär med ansvar för ekonomiska och finansiella frågor, beskattning och tullar, men var tidigare Frankrikes finansminister i den socialistiska regeringen. 2 kommentarer:

 1. Bra slutkläm av Gilles Lebreton:
  "Vi kan konstatera ännu en gång att kommisionen i Bryssel ljuger för de europeiska folken".

  Och lögnerna fortplantas till de enskilda ländernas pk-politiker som t.ex. de svenska som fyller på med ännu fler lögner som att massinvandringen är lönsam på lång sikt, flyktingarna är högutbildade, det finns ingen svensk kultur/svensk etnicitet att försvara gentemot islamisering och arabisering, alla har ett lika värde (en felöversättning av FN-resolutionen).

  Politiker har i alla tider i viss mån överdrivit, snedviklat, förminskat och förskönat (ungefär som folk i största allmänhet plägar göra)  men de sista 15-20 åren verkar det ha blivit helt okej att ljuga som en asberusad hästhandlare och bettlare och då särskilt när det gäller invandringens kostnader och negativa konsekvenser. Konsekvensen blir att tilliten till staten, samhället och våra folkvalda sjunker som en sten och förtroendet till EU och dess absurt överbetalda pampar är ännu lägre.

  SvaraRadera
 2. Lebreton har helt rätt! Håller med Stig - bra slutkläm.

  SvaraRadera