lördag 3 september 2016

Posörerna bjuder återigen på ohämmat frosseri


Till skillnad från vårt lands fina posörer, ogillar jag att använda tragiska och spektakulära bilder för att göra någon sorts poäng, men eftersom vår godhetselit idag frossar i den ett år gamla bilden kan vi ju börja med den:Då det i dessa dagar var ett år sedan den togs, ser de vanliga misstänkta ett tillfälle att ännu en gång plocka fram de mest imbecilla och vulgära känsloargumenten. Asylaktivisten Viktor Banke, som har tillgång till samtliga medier när han får lust, antagligen genom personliga kontakter på sitt Södermalm, får utrymme på Aftonbladet "Kultur" för att slå fast att "Alan dog förgäves". Redan den formuleringen är synnerligen cynisk, där detta barns död alltså skulle ha varit meningsfull om bilden i högre grad hade kunnat maximera invandringen till europeiska länder. I själva verket har mängder av barn dött sedan dess, från knarkkrigens Mexiko till läger i Nordkorea, men eftersom syftet är att propagera för en muslimsk folkvandring till Europa, älskas just bilden ovan.

Banke inleder:

"När den fasansfulla bilden på Alan Kurdi spreds för precis ett år sen vaknade Sverige. Lidandet hade förkroppsligats genom ett barn och det gick inte att värja sig."

Man behöver inte värja sig, men att låta bilder av denna typ styra ett lands eller en kontinents ödesfråga är idiotiskt. Jag uppmanar alla patrioter att titta på dessa bilder som prånglas ut och samtidigt stå upp för våra länder. Det finns ingen motsättning i det och försök till känslomässig utpressning ska alltid slås tillbaka. Viktor Banke drar sig inte heller för att använda Gina Dirawi, av alla människor, som ett auktoritetsargument:

"Reaktionen var massiv: tidningar startade omedelbart upprop i solidaritetens namn (#jagdelar, #jaghjälper), tiotusentals demonstrerade under parollen Refugees Welcome i Stockholm, Göteborg och Malmö, insamlingar startades i varenda svensk stad och landsortspressen fylldes av människor som sett Bilden och omgående bestämt sig för att åka till de grekiska öarna och hjälpa till. I Globen samlades kändiseliten, politiker och 16 000 andra till välgörenhetsgalan Hela Sverige skramlar. Gina Dirawi sa: 'Det här är ingen trendgrej. Det här måste fortsätta.' "

Vi vet att tidningarna glatt hakar på sådant här och att "kändiseliten" poserar så snart tillfälle ges förvånar knappast heller någon. Själv blir jag inte särskilt imponerad av att systemmedia fylls av trams som "#jagdelar", och vad Gina Dirawi säger om det ena eller det andra är alltid fullständigt irrelevant. Banke hänvisar också till vår store landsfader:

"Statsministern sa: 'Jag sörjer Alan.' Han sa: 'Sverige ska fortsätta ta sitt ansvar i detta.' Men framför allt sa han: 'Mitt Europa bygger inte murar.' "

Herregud. Vilka är dessa hundratusentals människor som röstar på Socialdemokraterna om de så skulle ha en häst som partiledare? Var det någon svensk partiledare som hävdade att de sörjde exempelvis Elin Krantz? Sverige har inget som helst ansvar "i detta". Fortfarande hör jag inte heller några europeiska politiker som kräver att de rika gulfstaterna ska ta något ansvar för sina grannar och muslimska bröder. Från Kuwait förklarade en makthavare rentav att de inte borde ta in syriska flyktingar på grund av att det skulle skapa kulturkrockar.


Ett barn som dog i terrorattacken i Nice,
en bild som inte skickas runt av vårt etablissemang.


Det blir sedan, som så ofta i dessa sammanhang, dags för lögnerna:

"Ett år och ett intensivt lagstiftningsarbete senare är Sverige ett stängt land utan någon större oenighet kring en av Europas hårdaste asyllagstiftningar. Orden 'andrum' och 'flyktingpaus' är plötsligt en del av den politiska vokabulären. Även Europa är stängt, och nästan ingen kommer hit."

Att permanenta uppehållstillstånd blir tillfälliga och att vissa regler införs kring anhöriginvandring är inte samma sak som att landet är "stängt". Hittills i år har 20 000 personer sökt asyl i Sverige och 83 000 personer har fått uppehållstillstånd. Det är inte "nästan ingen". Den där förljugna självbilden saknas inte heller i Bankes text:

"Sverige som humant föregångsland för flyktingar var borta, och strömmen av människor sinade."

Då måste jag alltså ännu en gång förklara att Sverige inte ses som något föregångsland. Det vet vi till exempel genom att ingen verkar följa efter och jag har inte ens hört Angela Merkel säga att "nu måste vi komma ikapp det där föregångslandet Sverige som slår oss i inflöde per capita". Som avskräckande exempel framhålls vi dock ofta, inte minst i våra grannländer. Bankes godhet vet förstås inga gränser:

"Om skydd var något önskvärt borde debatten ha kretsat kring hur de sprickor som uppstått i systemen kunde täppas till, för att även fortsättningsvis kunna ge asyl men den uteblev.
Ingen frågade: kan det vara värt en mindre systemkollaps för att kunna ge skydd åt människor i akut behov av skydd? Om inte: vad är det värt?"

Att bygga upp system som rent praktiskt kan hantera ett par hundratusen asylanter per år är Miljöpartiets mantra och det går utmärkt att rösta på dem. Ärligt talat tror jag aldrig att dessa posörer kommer att bli nöjda. Under förra året tog vi emot 163 000 asylsökande, systemen kollapsade, men det tog inte lång tid förrän vänsteretablissemanget började gnälla om att inflödet var för litet och kräva att alla restriktioner måste lyftas igen. Personer som Viktor Banke är inte lite motbjudande:

"Veckorna efter detta beslut kom debatten om svenska värderingar. Den handlade om något som varit på gång under en längre tid: assimilering i stället för integration. De skulle anpassa sig: det var inte längre tal om en tvåpartsprocess."

Är det alltså en vedertagen princip i vårt etablissemang att integration ska vara "en tvåpartsprocess", där svenskar ska integreras minst lika mycket i Mellanöstern som de som ska bli nya medborgare i Sverige? Jag är ledsen över att behöva förstöra er fest, men ens om ett sådant "möte på halva vägen" vore önskvärt, vilket det inte är, går det inte när inflödet huvudsakligen är muslimskt. Varje eftergift kommer endast att ses som svaghet och vi kommer att förbli "kuffar" alldeles oavsett hur mycket vi kryper.

Eftersom vårt etablissemang föraktar allt som är europeiskt, måste vi kanske vända på korten för att visa hur absurd denna mentalitet är. Föreställ er en svensk familj som flyttar till Irak. De trycker upp stora kors i ansiktet på alla de möter, de kräver fläskkött i skolorna och de hävdar envist sin rätt att bada i bikini överallt. De kräver statsbidrag för uppförande av kyrkor och särskilda skolor där de slipper majoritetsbefolkningen. Alla irakiska politiker och medier går då samman och förklarar att det verkar helt rimligt och att alla irakier bör integreras i det nya och spännande svenska. När den svenska familjen kastar sten mot räddningstjänst, plockas allehanda irakiska tyckare fram som förklarar att det är helt i sin ordning och nog beror på ekonomiska faktorer och rasistiska strukturer. Nej, sådant sker naturligtvis endast i den självföraktande västvärlden.

Banke avslutar ödesmättat:

"Det svenska andrummet blev någon annans andnöd. Europa ställde inte upp när Mellanöstern drabbades av krig. Det är väl ungefär vad som hände."

Nej, Sverige orsakade inte nöden i Syrien. Europa ställde i högsta grad upp, som vanligt, medan rikare delar av samma Mellanöstern inte gjorde det alls, också som vanligt.


I Saudiarabien står ett tältläger för tre miljoner människor redo.
Det är dock tomt, eftersom det är avsett för pilgrimer i Mecka
och landet inte tar emot några flyktingar.


Självklart passar också alltid politiskt korrekta Jenny Strömstedt på att posera på lägsta tänkbara sätt. Redan rubriken "Vi måste resa oss ur våra tv-soffor och börja hjälpa" är festlig, eftersom hon är en av få som har vigt hela sitt liv till just tv-soffor. Texten handlar till hälften om någon insats hon själv har gjort, eller möjligen fabricerar, till hälften om att vi har det alldeles för bra här, där beskrivningarna uppenbarligen är hämtade från hennes egna kretsar. Avslutningen blir förstås svårslagen pekoral:

"Ingen har någonsin blivit fattig av att ge, sa en gång Anne Frank."

Suck. I verkligheten håller vi just nu på att göra Europa fattigt och fullständigt rasera kontinenten, dessutom för all framtid. Det spelar ingen roll hur många kittlande bilder dessa figurer tycker sig finna; en folkvandring från Mellanöstern till Europa förblir en dålig idé. Kommer vi någonsin att få höra en person av Viktor Bankes eller Jenny Strömstedts snitt säga att gruppvåldtäkter, bilbränder, sten mot räddningstjänst och självmordsbombare är ett pris värt att betala för ett kontinuerligt inflöde? Nej, det är inte sannolikt, vilket beror just på att de endast är billiga posörer.

11 kommentarer:

 1. Det är riktigt att grabben dog förgäves. Pappan hade tänkt sig att komma till Sverige för att få tänderna renoverade, men det sprack.

  SvaraRadera
 2. De vurmar för så kallade flyktingar och blundar för vad som händer i Sverige: upplopp, våldtäkter, äldrerån och så vidare. Listan över problem och kriminalitet som kommer med massinvandringen kan göras lång. Sverige är inte längre tryggt att leva i!! Posörerna kan väl betala för flyktingarna själva? Eller varför inte ta resurser från kulturfonden, vilket Danmark föreslår. Varför ger folk i media inte en tiondel av sin lön till flyktingarna? Samtidigt sover studenter på golv för 200 kronor - för boenden måste gå flyktingar, anser PK-eliten.

  SvaraRadera
 3. Briljant skrivet, som vanligt. Och ja, "Alan dog förgäves". Hans far fick aldrig sina tänder fixade på andras bekostnad. Nu kostade försöket honom hans familj och jag tvivlar på att några tänder är värt det om de så vore av rent guld.

  Sedan är det inte en europeisk flyktingkris. Det är möjligen en europeisk politisk kris på grund av en nordvästasiasisk flyktingkris eller kanske snarare på grund av att Islam har problem att hålla sams inbördes.

  Vi med klar syn och utan rosa starr får ofta lagtexter och konventioner kastade efter oss. Problemet för de aningslösa är att dessa ofta är skrivna i en tid då politisk korrekthet inte var uppfunnet och därför innehåller både skyldigheter och rättigheter. Flyktingkonventionen innehåller krav på flyktingen att anpassa sig (assimilera sig) till värdlandet, inte tvärtom. Dessutom finns långt gångna krav i svensk lagstiftning som rättsvårdande myndigheter allt oftare ignorerar. Det finns, iallafall för inte så länge sedan, försörjningskrav på den som vill ta hit en familjemedlem. Trots det så sker familjeåterföreningar konstant vilket ger ännu fler att försörja för skattebetalarna som om det inte räckte med den 60-procentiga andelen av försörjningsstödet. Av de runt två miljoner beviljade uppehållstillstånden mellan 1980 och 2015 utgör anhöriginvandring den största gruppen med sina 40 procent. Visserligen är sydostasiatiska fruar populära på mindre order men knappast i den omfattningen.

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Varför visas aldrig någon bild på Alan Kurdis pappa (och hans tänder) som offrade sina två söner för att ta sig till Sverige för att få nya tänder för en femtiolapp? Det är Alans far som är den verklige mördaren och inte svensk migrationspolitik, svenska politiker mördar och våldtar bara svenskar med kriminella och psykopatiska invandrare som verktyg.
  Bra att du tog upp fallet Elin Kranz, Tobbe. Det finns även en skrämmande bild på henne där hon ligger död, naken och förnedrad i ett buskage i Länsmansgården i Göteborg. Våldtäktsmannen var en etiopier som kom hit från USA där han blivit dömd för sju olika brott men fick trots det komma till Sverige eftersom detta är ett "humant" land som skyddar alla mörhyade brottslingar och mördare och slänger våra svenska kvinnor till dem som lovligt byte att våldta och mörda. Han fick visserligen 16 års fängelse och till livstids utvisning men han och Elins döda kropp är ändå en mycket stark symbol för den svenska migrationspolitiken och PK-politikernas totalt ansvarslösa,  empatilösa och barbariska sinnelag. Migrationsverket och inte minst Reinfeldt har blod på sina händer och är i högsta grad medskyldiga till både våldtäkten och mordet på Elin Kranz och alla andra bestialiska brott begågna av kriminella invandrare. Ett och annat sådant fall hade man kanske kunnat acceptera eftersom det kanske är omöjligt att undvika att någon enstaka individ bland hundratusentals invandrare visar sig vara psykopat eller empatilös skurk men de är så många att det verkar ha satts i system att svenskar ska utsättas för våld, rån och död på blandkulturens blodiga altare.
  PK-maffians baktanke måste vara att vi genom alla invandrarelaterade grova brott ska förnedras så att vi inte ska tro att vi är något värda och därigenom bryta ner allt motstånd mot massinvandring och folkutbyte. Nyttiga idioter som Viktor Banke och Jenny Strömstedt deltar villigt i den bisarra dödsdansen lallande floskler om "humanitet" som vilseledande argument.
  Det är ett djävulskt psykologiskt spel som i sin empatilöshet och psykopati inte ligger långt efter våldtäktsmännens och mördarnas egna mentala tillstånd.
  (Det kanske lät som en vild spekulationsteori men inga spekulationsteorier är för vilda och fantasifulla när politikerna uppför sig så obegripligt, absurt och kriminellt som de faktiskt gör).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Reinfeldt, Löfven och alla deras hejdukar är även medskyldiga till Alan Kurdis död. Det är ju uppenbart att den totalt ansvarslöse fadern visste om alla förmåner som väntade bara de lyckades ta sig till Sverige, tillräckligt för att tvinga ut familjen på en livsfarlig resa utan att ens kosta på sin son en flytväst. Dessa förmåner, lockbeten, är Reinfeldt, Löfven och deras anhang ansvariga för. Här hade det verkligen varit på sin plats "att ta sitt ansvar" genom att avgå och framföra sina ursäkter till alla inblandade. Istället brer man cyniskt på med kändisgalor och floskulösa tal, tydligen enligt principen "anfall är bästa försvar". I kakafonin av bisarra spektakel ska det inte kunna höras vilka som egentligen är skyldiga.
   Radera
 6. Märkligt att alla dessa vurmare för att få stopp på krigen i Mellanöstern aldrig nämner huvudorsaken till krigen dvs USA. Är det förbjudet i Sverige att säga detta för att inte störa Natoanslutningen? Eller är "våra" politiker till den grad i famnen på skurkarna i Vita Huset att kritik är omöjlig?

  Benny

  SvaraRadera
 7. "Ingen har någonsin blivit fattig av att ge, sa en gång Anne Frank."

  Arsenalen av sentimentala citat från antingen kulturella auktoriteter eller kända personer med martyrstatus som Anne Frank är outtömlig. Det är bara att klistra in deras cirat i en kontext som inte har ett skit med citatets ursprungliga andemening att göra. Hur sannolikt är det att judinnan Anne Frank ville vara generös gentemot judehatande muslimska "flyktingar" och tafsande, falska flyktingbarn som kunde vara pappor till Anne Frank?
  Personligen är jag inte för fattig för att ge och jag skulle hemskt gärna vilja ge alla fascistiska islamister med sina ideologiska uniformer hijab, niqab och burkini och alla kvinnokränkande "flyktingbarn" en rejäl spark i arslet så att de flög tillbaks till den muslimska håla de kommer från och där de hör hemma.
  När ska Jenny Strömstedt själv ge av sitt eget blod och sin egen heder som så många andra svenska kvnnor tvingats göra för att tillfredställa tusentals "flyktingars" blodtörst och sexuella begär. Maken Niklas kan ju stå och se på sjungandes sin låt "Inga änglar gråter" och bjuda på kaffe efteråt.

  SvaraRadera
 8. Jag brukar påpeka för vänner och familj att Svenskarna är världens näst mest belånade folk. Och att påminna att Malmös ekonomi med all "vinstgivande" invandring inte funkar i verkligheten. Men det finns ett enormt ointresse. Det om något förstår jag inte. Iallafall tycker jag att man lär sig en hel del av att läsa din blogg. Finner det intressant när du kokar ner gammelmedias texter och det som blir kvar är lögner och bisarra vinklingar.

  SvaraRadera
 9. "Europa ställde inte upp när Mellanöstern drabbades av krig."

  Man får det att låta som om det var kvarblivna dinosaurier eller nyanlända utomjordingar som helt oväntat började kriga mot Mellanöstern. Medan det i själva verket är Mellanöstern som krigar mot sig själv.
  Alltså Mellanöstern#1 mot Mellanöstern#2 och ibland även Mellanöstern#3.
  Förlorarna är alltid snälla och ska därför få flytta till Sverige då det anses osäkert för dem i hemlandet.
  I Sverige ska det genast ses till att förhållande som i det gamla hemlandet omedelbart inrättas.
  Annars är svensken rasist !

  Tjalle

  SvaraRadera
 10. Jag lever hellre mitt liv på knä än står upp och riskerar förarga en muslim.

  SvaraRadera