onsdag 9 november 2016

Geert Wilders: "Politiken kommer aldrig mer bli sig lik"


Geert Wilders gav idag en kort kommentar till Donald Trumps valseger:1 kommentar:

  1. Media har mer uppenbart än vanligt visat under det Amerikanska presidentvalet att de inte bedriver seriös och objektiv journalistik utan de har en agenda där subjektivitet, desinformation och utelämnande av fakta saluförs som sann information och det är för att bedra och lura vår befolkning.
    Det är högst allvarligt att även SVT gör det. Sedan har vi en s.k statsminister och en s.k utrikesminister och t.ex Moderaternas partiledare Kindberg Batra som tar ställning för Hillary Clinton trots alla fakta om hennes förehavanden bl.a via de läckta wikileaks dokumenten och avslöjandena om Clinton Foundation och alla hennes filmade uttalanden där Hillary uppenbarligen är en livsfarlig fullblodspsykopat.
    Deras ställningstagande kommer förstås inte vara till gagn när man skall ha USA som handelspartner. Deras behov att hävda sina åsikter är förstås ett bevis på deras ointelligenta och inkompetenta oförmåga. De har satt sitt eget ego ännu en gång före landets bästa. Deras agenda att gå globallisternas ärenden före Sveriges välfärd och trygghet är nu helt uppenbart.

    SvaraRadera