söndag 5 februari 2017

Marine Le Pens kampanjfilm


I dag inledde Marine Le Pen officiellt sin kampanj inför presidentvalet i april och samtidigt släpptes nedanstående kampanjfilm.25 kommentarer:

 1. Jag håller tummarna så att det är snudd på syrebrist. FN, men även AfD borde få globalisterna och dess vasaller på reträtt? Jag har inte kommit ut på hela helgen utan följt amerikansk inrikespolitik istället. Vilke soppa det är, fast nu får det amerikanska folket se med egna ögon vilka söndercurlade vuxna barn demokraterna är. Det finns de som påstår att debaclet som rullar inför våra ögon ingår i en större plan från Trump och hans folk. När man ser vad de åstadkommit på kort tid så inser man att dessa planer inte är ifrån igår utan uttänkta sedan länge.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lägg till det nederländska parlamentsvalet den 15 mars där jag håller tummarna för att Frihetspartiet med Geert Wilders blir det största partiet.

   Radera
 2. Tack snälla Tobbe! Sitter framför datorn och lyssnar på Marines tal i Frankrike idag.Begriper dock endast några få ord. Har du lyssnat på talet, var det bra? Lät som om det var lite motståndare i salen.Kul att valrörelsen är i gång i alla fall./Otekniska K

  SvaraRadera
 3. Hon regerar redan.

  SvaraRadera
 4. Den rullen kunde gjorts mkt bättre. Hon ler när hon pratar om offer för kriminalitet vilket blir helt fel.

  SvaraRadera
 5. Nog kan Frankrike göra sämre val)

  SvaraRadera
 6. Angående olika folk- och olika språkgrupperingar, och deras identiteters möjligheter till självbevarande..


  När man vill avkräva tolerans och ansvar från en dominernade s.k. vit befolkning, eller om man vill avkräva s.k. icke-diskriminering, samtidigt som man vill mena att endast s.k. vita människor (på det stora hela), över huvud taget kan vara s.k. rasistiska människor, samt att s.k. färgade människor över huvud taget inte alls kan vara s.k. rasistiska människor, så gör man det nog en aning för enkelt för sig?

  Minoritetsstatusgrupperingar i t ex Sverige idag, dvs., romer, samer, judar, tornedalingar och finlandssvenskar, har alla rättigheter att värna sina språk, sina traditioner, sina berättelser, sin historia, sina etniska profiler, sina sånger osv., och därmed sina identiteter.

  Dessa minoritesgrupperingar förväntas en majoritetsbefolkning av svenskar att vara s.k. toleranta (dvs. omtänksamma, icke-diskriminerande, ickehatiska och ansvarsfulla), gentemot.

  Dvs., att inte diskriminera mot dem.

  Majoritesbefolkningen förväntas tycka om dem, gilla dem, och också att ge dem erkännande till att just deras minoritetsstatus och de rättigheter som anses följa med den statusen godkänns till dem.

  Detta behöver inte vara ett problem i sig.

  Men.... (forts.)

  JB

  SvaraRadera
 7. Idag i Sverige, finns många invandrade människor från olika utomeuropeiska kulturer, språkgrupperingar och folkstammar.

  Majoritesbefolkningen i Sverige, dvs., svenskar, förväntas att ge en likartad tolerant förståelse, ja, kärlek, ansvar och omtanke till dessa invandrade grupperingar, av vilka en del kan vara s.k. färgade människor.

  Detta är heller inget problem i sig.

  Krav på tolerans, ja, kärlek och omtanke och ansvar, vill alltså ställas på en majoritetsbefolkning av svenskar som i stor utsträckning identifieras som s.k. vita människor.

  Denna svenska majoritetsbefolkning av s.k. vita människor, avkrävs att inte diskriminera, inte vara intoleranta gentemot eller inte s.k. hata dessa, som i just Sverige, blir identifierade som jsut minoritetsgrupperingar.

  Minoritetsgrupperingar har rättigheter att värna, beskydda, försvara och bevara sig själva som folk, som språk, som etniska profiler.

  De har rättigheter att minnas sin kultur, sin historia, sina sånger, sina berättelser, sina traditioner, seder och bruk, och därmed rättigheter att värna sina identiteter.

  Det märkliga i dessa något enkelspåriga ekvationer och krav om tolerans, ja, kärlek, omtanke, ickediskriminering som vill ställas på en s.k. majoritetsbefolkning av svenskar, är att man sällan hör likartade krav om ickesdiskriminering kan ställas på minoritetsgrupper gentemot en majoritetsbefolkning?

  Hur mycket älskar t ex samer, romer, tornedalingar, judar och finlandssvenskar, och andra s.k. minoritetsgrupperingar, det svenska folkets traditioner, språk, sånger, berättelser eller seder och bruk?

  Hur mycket älskar dessa minoritetsgrupperingar svenskar, hur mycket tolerans visar dessa grupperingar, mot svenskar?

  Hur mycket älskar s.k. minoritetsgrupperingar det svenska språket och svenskars identiteter och behov av bevarande av sin historia, berättelser, sånger, seder och bruk ?

  Hur mycket älskar s.k. minoritetsgrupperingar svenska ideal, svenska etniska profiler, svensk historia, samt svensk historia och svenska berättelser? Dvs., svenskarnas identiteter?

  Eller hur mycket hatar minoriteterna det svenska språket, inklusive svenska traditioner, svenska ideal, svenska traditioner?


  Hur stor tolerans, ja, hur stor kärlek, omtanke och icke-diskriminering, ja, ickeförakt och ickehat, vill minoritetsgrupperingar visa gentemot en svensk majoritetsbefolkning?
  ...

  Det kan inte endast vara ena partens fel att två parter kan träta, brukar det heta.
  ....

  På liknande sätt kan man säga när det vill avkrävas från enbart - den ena parten - i en upprättad, eller i en avkrävd, eller kanske i en påtvingad, s.k. - kärlekskonstellation - att just visa tolerans, förståelse, omtanke och vänlighet, ja, att - älska - och - ta ansvar för - den andra partens välbefinnande?

  Om enbart - den ena sidan - vill avkrävas s.k. tolerans, ansvar och omtänksamhet, så finns det i en sådan konstellation inbyggda risker att förr eller senare all eventuell kärleksförmåga, toleransförmåga, omtankeförmåga samt ansvarsförmåga, hos den avkrävda och den ensamt skyldigförklarade parten att dess eventuella förmågor till sådan omtänksamhet, ansvar och tolerans, helt enkelt rinner ut i sanden?..

  En svensk majoritetsbefolkning har också rättighet att försöka försvara, bevara, beskydda och värna sig själv som folkstam och som språkstam, likväl som de s.k. minoritetsgrupperingarna har, eller?...

  En svensk majoritesbefolkning har rättigheter att försvara sin historia, sina etniska profiler, sina berättelser och sin musik, samt sina traditioner, seder och bruk, och därmed rätt att värna sina identiteter, likväl som alla andra folkgrupperingar och språkstammar?...

  Dessa s.k. rättigheter anses ju tillkomma alla olika folk, utan att de ska behöva misstänkliggöras, skyldigförklaras eller skambeläggas enbart för den sakens skull, så varför skulle inte detta också kunna gälla svenska folket?...
  ...
  Ett mångfaldigt, alltså ett variationsrikt, människosläkte, måste ju kunna anses vara mycket, mycket roligare, för just hela människosläktet, än ett enfaldigt....
  JB  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså, ser verkligen romer, samer, judar, tornedalingar och finlandssvenskar, liksom alla andra invandrade folkgrupperingar, t ex kurder, kineser, japaner, irakier, iranier, afghaner, somalier, kongoleser, ugandier, sudaneser, syrier, turkar, greker, jugoslaver, italienare, tyskar, spanjorer, norrmän, danskar osv., et cetera, på svenskar, som om svenskar vore som dem själva, i deras ögon?..
   Ser romer på svenskar som om svenskar vore romer?
   Ser samer på svenskar som om svenskar vore samer?
   Ser finlandssvenskar på svenskar som om svenskar vore finlandssvenskar?
   Ser turkar svenskar som turkar? Ser kurder svenskar som kurder? Judar svenskar som judar? Kineser svenskar som kineser? Italienare svenskar som italienare? Greker svenskar som greker? Japaner svenskar som japaner? Kongoleser svenskar som kongoleser? Sudaneser svenskar som sudaneser? Syrier svenskar som syrier? Danskar svenskar som danskar? Norrmän svenskar som norrmän?...Et cetera, et cetera osv.

   Självklart inte.
   Men svenskar förväntas att se absolut alla olika folk som just svenskar, annars vill svenskar kallas för att vara fientliga, rasistiska, onda, elaka, fascistiska och nazistiska.

   Det hela är egentligen mycket märklig pedagogik och politik.

   JB

   Radera
  2. Ett korrigerade är här på sin plats- finlandssvenskar är svenskspråkiga finländare som bor i Finland. Finskspråkiga finländare som bor i Sverige kallas för sverigefinländare eller sverigefinnar. De invandrade finländarna i Sverige består dock av både finskspråkiga finländare=finnar o svenskspråkiga finländare=finlandssvenskar. Finlandssvenskarna värnar självfallet sitt modersmål, som är svenska. I Sverige kan dock många finlandssvenskar bli betraktade som finnar=finskspråkiga, vilket är lika förnedrande som om en rikssvensk skulle antas ha annat modersmål än svenska! "Modersmålets sång" är för övrigt skriven av en finlandssvensk - Johan Fridolf Hagfors, född 1857 i Orimattila, Finland.

   Radera
  3. Finlandssvenskar bosatta i Sverige borde således kallas sverigefinlandssvenskar. Finlandssvenskar har inte minoritets rättigheter i Sverige- det har endast de finskspråkiga finländarna. Vet många finlandssvenskar bosatta i Sverige som fått papper från olika myndigheter tillsänt på - finska!! Hur galet är inte det?!! Därför finns det verkligen skäl att synliggöra finlandssvenskarna inom gruppen finländare i Sverige.
   Sist men inte minst - medborgare i de olika nordiska länderna (alltså de ursprungliga nordiska medborgarna ) - de är inte de som utgör problemet....

   Radera
 8. du får gärna uppdatera oss om franska valet, vad säger le pen om senaste upploppen? msm kommer ju inte rapportera något. tipsa gärna ochså om någon oberoende sida som skriver om frankrike fast på engelska då jag ej behärskar franska.
  tack så mycket på förhand, du gör ett grymt jobb tobbe!

  SvaraRadera
 9. Du verkar ha lagt ner din blogg Tobbe?
  Tråkigt, åtminstone jag, saknar din bitande ironi.
  Mvh
  Eric

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja. Det börjar att bli allt mer sparsamt med nya artiklar ifrån Tobbe. Detta i kombination med att jag för första gången tyckte att han lät närmast trött och uppgiven i sist förgående alster "dessa hijaber", det på ett sätt jag inte har hört förut, får mig personligen att undra om nu inte tom Tobbe börjar att tröttna på att ständigt gå igenom denna rundgång ifrån "journalister" med samma infantila sk. argument för mångkultur och massinvandring. Men det är så klart bara en spekulation.

   Radera
  2. Tyckte samma sak, Hamon! Taggarna utåt. Å andra sidan kan jag förstå det. Även jag har börjat tröttna på att höra samma infantila argument dag in och dag ut. Det är nog det ödet som väntar alla oss dissidenter.

   Radera
  3. Om det stämmer att Tobbe börjar att tröttna så är det självklart helt förståeligt. Förstår inte att han orkat med det hela så länge som han gjort utan att gå in i pk-väggen. Själv orkar jag knappt att läsa igenom allt strunt ifrån mainstream media längre. Blir numera så arg och frustrerad när jag läser det värsta skräpet ( i synnerhet det som syftar till att flytta bort fokus ifrån att Sveriges mest akuta problem, som massinvandring, mångkultur och islamisering, till att låtsas om att det är SD och påstådd "högerextremism" som är det egentliga problemet) att jag har slutat att läsa dessa artiklar ifrån dessa skribenter. Man får prioritera sitt välmående först och främst genom att ta en paus då och då.

   Radera
  4. Han har heller inte skrivit en enda artikel i de två senaste numren av Nya Tider så den här gången har han nog lagt ner för gott eller så gör han en time-out på ett år eller två.

   Radera
  5. Visst måste det i längden vara påfrestande att analysera antiintellektuella artiklar i PK-media författade av idiotiska journalister och artiklar om andra idioter som idiotjournalisterna ömmar för. I Sverige har vi gott om idioter och jag vill dela in dem i fem olika kategorier:
   1. De faktaresistenta PK-zombierna som består av sossar, miljöpartister och liberaler.
   2. Vänsterextremisterna.
   3. De renodlade tokfeministerna fr.a. inom Fi men även vissa tragiska fall inom MP.
   4. De muslimska fanatikerna med alla sina bisarra krav och sjuka religiösa tvångsföreställningar.
   5. De "rasifierade" med sina offerkoftor och rasism mot vita.

   Det är ett tufft liv att vara Sverigevän i Sverige. Det är som om man vore två stycken normalbegåvade människor på en isolerad ö bebodd av ett tusen efterblivna kufar som knappt går att kommunicera med. De två normalbegåvade har bara varandra att diskutera normalt med och utbyta vettiga tankar tillsammans men till slut blir de två normalbegåvade människorna nerdragna mot de efterblivnas nivå eller knäckta på annat sätt eftersom idioterna aldrig kan komma upp på de normalbegåvades nivå. Idiotin segrar alltså till slut pga de är i sådan stor majoritet och oupphörligen maler på med sina dumheter.
   I Sverige hjälper det inte om hälften (eller fler) av befolkningen är riktiga i huvudet eftersom de varken hörs eller syns för det är de hjärndöda journalisternas och politikernas röster som hörs allra mest. Och det är trasvänstern och de aparta muslimerna som syns och uppmärksammas mest.

   Radera
 10. På bloggen detgodasamhället, diskutteras ånyo begreepet - värdegrund - , samt den omhuldade parollen - allas lika värde - , men, men...


  Frågan är om det är inhumant, eller humant, att utfästa eller att vilja hävda och förvänta sig att människor ska anamma och godtaga att alla människor har, för alla människor...

  Man skulle nästan kunna säga att det är en ovänlig utsaga, eller påstående, alltså ett inhumant påstående. Det är ett krav som kan ses som inhumant därför att ingen enda människa kan i en praktisk praktik förhålla sig mot just alla som om de alla verkligen hade för den människan ett lika värde.

  Alla människor har ju istället. fär just alla, i en verklighet, ett Olika Värde och kan inte ha annat.

  Därför skulle man kunna säga att det vore mer humant, alltså rent allmänt mer medmänskligt och människovänligt, att faktiskt säga som det är?
  - Alla människor har för alla människor ett Olika Värde.
  ...

  Men, naturligtvis har människan som människa, ett stående värde, en oantastlig värdighet i just sin mänskliga status som människa.

  Men det är en annan sak.
  ...
  Identifiering till - människa - kan inte fråntagas någon enda människa. Ingen människa befinner sig någonsin utanför identifieringen människa även om den så är en mördare, en massmördare, en bandit, eller om den är en civlicerad, ickekriminell, människovänlig, vänskaplig och välvillig människa.

  Det är denna klassifiering som just människa, eller denna identifiering av eller rangordning av människo-digniteten, människovärdigheten, som just människa, som ingenting och ingen någonsin kan frånta någon enda människa.

  Det betyder inte att alla människor automatiskt beter sig med en absolut likadan och livärdig dignitet, , eller värdighet, som just människor.

  Tvärtom.

  Verkligheten är ju den att det kan finnas mycket, mycket degenererade, perverterade, sjuka och destruktiva människor, som kan anses vara i avsaknad av alla former av värdighet, eller dignitet samtidigt som det kan finnas balanserade, sansade, godhjärtade, omtänksamma och välvilliga människor, (runt hela jordklotets alla olika folk), som har både dignitet och värdighet.

  Alla nu levande människor omfattar ovillkorligen identiteten, rangen, digniteten och värdigheten människa, men ingen enda människa kan för den sakens skull ge till alla människor ett Lika Värde.

  Alla människor ger i stället i en praktik just ett Olika Värde till alla, beroende på i vilken relation vederbörande befinner sig till varandra.
  Och kan inte göra annat. ...
  JB

  SvaraRadera
 11. forts.

  Identifiering till människa kan inte fråntagas någon enda människa. Ingen människa befinner sig någonsin utanför identifieringen människa även om den så är en mördare, en massmördare, en bandit, eller om den är en civlicerad, ickekriminell, människovänlig, vänskaplig och välvillig människa.

  Det är denna klassifiering som just människa, eller denna identifiering av eller rangordning av människo-digniteten, människovärdigheten, som just människa, som ingenting och ingen någonsin kan frånta någon enda människa.

  Det betyder inte att alla människor automatiskt beter sig med en absolut likadan och livärdig dignitet, , eller värdighet, som just människor.

  Tvärtom.

  Verkligheten är ju den att det kan finnas mycket, mycket degenererade, perverterade, sjuka och destruktiva människor, som kan anses vara i avsaknad av alla former av värdighet, eller dignitet samtidigt som det kan finnas balanserade, sansade, godhjärtade, omtänksamma och välvilliga människor, (runt hela jordklotets alla olika folk), som har både dignitet och värdighet.

  Alla nu levande människor omfattar ovillkorligen identiteten, rangen, digniteten och värdigheten människa, men ingen enda människa kan för den sakens skull ge till alla människor ett Lika Värde.

  Alla människor ger i stället i en praktik just ett Olika Värde till alla, beroende på i vilken relation vederbörande befinner sig till varandra.
  Och kan inte göra annat. ...
  ...
  Dessutom ger ofta också olika familjer, klaner och ätter, folkstammar, språkstammar, nationer, kulturer och traditioner, samt olika ismer och religioner, sig själva och andra ett Olika Värde,
  Detta just för deras egna möjligheter till fortlevnad och överlevnad.
  ...
  T ex för att aboriginer skall kunna övrerleva som just aboriginer, med aboriginers språk, musik, sånger, seder, bruk och traditioiner, så kan man mycket starkt anta att just främst andra aboriginer är Mera Värda, samt har just ett Större Värde för just aboriginer, för att just aboriginer skall kunna ro en sådan önskan eller en sådan eventuell vilja, iland.

  Detsamma kan nog anses gälla också för alla andra folkstammar, språkstammar och folk.

  Det måste ses som roligare, ja, mycket roligare, med ett variationsrikt och mångfaldigt människosläkte, med många olika berättelser, sånger, danser, arkitektur, språk, musik, traditioner, seder och bruk, än med ett enfaldigt människosläkte, där alla skall likna varandra och sjunga samma sånger? Och där alla skall bete sig lika och se likadana ut samt där ingen variationsrikedom alls kan odlas fram, kultiveras och försvaras.

  Ett betydligt tråkigare, i betydelsen mindre variationsrikt, människosläkte, skulle bli följden, kan man tycka.
  ....
  Alla människor känner sig förmodligen som mest hemma med de människor som just liknar dem själva och därför är det människovänligt och också humant att vilja försöka ta hänsyn till sådana känslor samt att vilja försöka visa förståelse inför sådana allom mänskliga behov av tillhörighet, samhörighetskänslor som mer eller mindre automatiska ger människor delaktighetskänslor och hemmahörighetskänslor hos just det språk, det folk, den kultur och den tradition, som vederbörande människa är uppväxt i.

  Att vilja försöka att förneka sådana behov av hemmahögrighetskänslor, som är likartade behov hos just hela människosläktets alla olika folkstammar, blir i en verklighet någonting inhumant mot just hela mänskligheten.
  JB

  SvaraRadera
 12. [Promo] Get A Special Promo Until The End Of March 2017 Awaits You Only In ( >> www.bavetline88.com << )
  Enough By Pressing One Click Link The Website ( >> www.bavetline88.com << ) A Bonus In You.

  1.( >>> Please Dont Click <<< )

  Just Share My Visit Blog Thanks (^_^)

  Want To Increase Insight Your Knowledge About Around The World Online Games Popular Indonesian
  Click Below Website :

  1. Games Online Rating One Popular In Indonesian
  2. The Most Games Online Many Download In Year 2017

  Come On Game Before Out Of !!!

  SvaraRadera
 13. Tobbe... lever han?

  SvaraRadera
 14. Enligt källor är det en längre utlandsvistelse som ligger bakom uppehållet, har god förståelse för det!
  Låt sol och bad vila upp vår gode Tobbe!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med till 100% !

   Radera
 15. Nu när franska presidentvalskampanjen startat vore det befriande att få ta del av ofärgade rapporter om den.

  SvaraRadera