onsdag 12 september 2018

Gilles Lebreton (RN) om det svenska valet





Gilles Lebreton är professor i juridik och ledamot i Europaparlamentet för partiet som nu kallas Rassemblement National, men som vi har lärt känna som Front National. I detta korta anförande nämner han valet i Sverige och menar att SD:s framgångar blir ännu en signal till EU om att de europeiska folken inte vill ha unionen i dess nuvarande tappning.

När vi i dessa dagar matas med skadeglädje och hånfullhet från Sveriges mediala, politiska och kulturella etablissemang, kan det vara värt att påminna oss om att den patriotiska vågen sveper över större delen av Europa och att vi har vänner i många andra länder.







4 kommentarer:

  1. Vilket skitsnack! Valet blev ju en icke-händelse. Ingen majoritet eller pluralitet ändrades. Inget parti åkte ut eller kom in. Regeringen regerar helt enkelt vidare, eftersom ingenting alls har förändrats. SD bortses visst ifrån! Man hade ju kunnat tro att en politiker klarade av att begripa sig på ett valresultat, men icke.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Handlar ju inte om att inte begripa, utan om att han vill göra en europeisk poäng, som går lite bortom vilka som bildar regering här.

      Radera
    2. Den poängen är att i Sverige är 5 av 6 svenskar nöjda med världens största invandring av anonyma islamister och belönar den sittande regeringen. Går helt emot trenderna i resten av Europa och västvärlden. Det här valet var ett katastrofalt nederlag för nationalismen. Och skulden ligger på SDs inkompetenta ledning som vägrar bilda opinion för att istället avgudadyrka de ohämmade massinvandringspartierna M och KD och lyder allt vänstermedia kräver av dem.

      Radera
    3. Bryter man ner siffrorna i SVT:s ValU ser man att 87 % av de svenska kvinnorna röstade för 7k-partierna och alltså mot SD (som blev största parti bland de manliga väljarna). Detta trots otaliga rapporter om invandrares övergrepp, trakasserier, våldtäkter och mord på svenska kvinnor. Och när, vintern 2015/16, det bildades grupper av yngre svenska män som skulle försvara kvinnorna mot just detta - ja, då blev det ursinniga protester från unga svenska kvinnor, som bildade motgrupperingar (t.ex. "Inte er kvinna").

      Radera