måndag 26 augusti 2019

Dagens citat: Ulf Kristersson (M)


"Vi har i princip en skjutning om dagen, en dödlig skjutning i veckan och sprängmedelsbrott hela tiden. Så ska vi inte ha det i Sverige."
Moderaternas partiledare kommenterar den senaste skjutningen i Malmö, denna gång mot en kvinna som bar ett litet barn. Uttalandet är provocerande, eftersom Ulf Kristersson inte är alldeles oskyldig till denna samhällsutveckling. Varje offentlig person som på något sätt har understött landets demografiska utveckling delar denna skuld, och särskilt någon som glatt varit medlem av Moderaterna under hela Fredrik Reinfeldts tid. 

Nej, så ska vi inte ha det i Sverige, men ni är ju många som sagt till oss att det skulle vara helt oacceptabelt att gå någon annan väg. Det skulle vara öppet, tolerant och mångkultur, och viktigast av allt var att bekämpa alla som varnade för de fullt förutsägbara konsekvenserna. Kristersson är förstås inte ensam bland de som pläderat för inflödet och samtidigt inte vill kännas vid dess konsekvenser. Stefan Löfven, med sitt "mitt Europa bygger inga murar" och sitt rekord på 163 000 asylsökande, säger att "detta har ingenting i vårt samhälle att göra".
Det är ni politiker som är ansvariga för att vi har "i princip en skjutning om dagen", och varje politiker som har deltagit i jubel kring "tack för att ni valde Sverige" och "öppna era hjärtan" kan nu dra sig tillbaka. Ni har gjort ert bästa för att förstöra landet.

2 kommentarer:

 1. Utgår nu ifrån att 7-klöverns partier gemensamt kallar till presskonferens och säger följande;
  Vi vill härmed be Sverigedemokraterna om ursäkt för alla medvetna lögner,förolämpningar och förtal vi har producerat de senaste 20 åren.
  Dom har haft rätt hela tiden och vi hade fel.
  Vi har begått fruktansvärda misstag och resultatet är ett övergrepp på vår nation och dess medborgare.
  Vi kommer nu att säkra gränserna,kontrollera allt inflöde samt ge polis,tull och rättsväsende de resurser dessa myndigheter anser sig behöva.
  Sedan vaknade jag....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland vill man inte vakna när drömmen är ljuvlig...Blodsven

   Radera