lördag 21 juni 2014

TV4s hyllning till svenskheten


Vi blir i det här landet ofta, inte minst på nationaldagen, påminda om att det i världen finns en mängd självklara nationaliteter, även sådana som exempelvis kurder och assyrier, medan det förhåller sig lite mer tveksamt med svenskar. Idag visade dock TV4 ett litet inslag, där ordet svensk och svenskar användes så frekvent att det kan ha varit någon form av rekord.


10 kommentarer:

 1. Så komiskt! Men ska man skratta eller gråta? Svårt att förstå att de själva kan hålla masken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Observera också hur de noggrant undviker att inte en enda gång råka säga "svensk medborgare" eller "med svenskt pass"...

   Radera
 2. Regeringen borde tillsätta en stor och mycket djuplodande utredning om svenskarnas psykiska ohälsa och dramatiskt ökande tendens till att gå med i religösa mördarsekter av värsta sorten. På bara några år har "svenskarna" plötsligt gått med i Al Qaida, ISIS och al Shabaab och massmördar i Syrien. Om det skulle visa sig att det inte är riktiga svenskar som plötsligt blivit sinnesrubbade och terrorister utan helt enkelt är den där typen av "svenskar" som Åsa Romson talar om - dvs de som blir svenskar av att bara åka tunnelbana i Stockholm - då borde en lika djuplodande psykutredning göras om de svenska journalister som ger en sådan surrealistisk beskrivning och nidbild av svenskar.
  Något riktigt sjukt är det i alla fall som utvecklas i Sverige och jag är 99 % säker på att det sjuka ligger inom en viss elit som mer och mer uppvisar ett sektbeteende och inte hos den vanlige svensken (även om vi i grunden är barbarer enligt vår s.k. statsminister)

  Stig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis som TV4 slår även psykiatern (?) Stig sitt eget rekord. På några rader lyckas han få med orden Psykiska, Sinnesrubbade, Sjukt, Sjuka och Psykutredning.

   Tanken om att just regeringen borde tillsätta en stor "psykutredning", och att resultatet av en sådan i så fall skulle bli till Stigs belåtenhet, är också löjlig.
   Om en regering med massinvandringsagenda tillsätter en sådan psykutredning, så lär den medicinska bedömningen snarare bli att svenskarna blir terrorister på grund av "den otrygghet som många svenskar känner inför Sverigedemokraternas framgångar och den ökande rasismen i samhället".

   Radera
  2. Nej jag tror knappast att en sådan utredning skulle bli till min belågtenhet, var skrev jag det?? Dessutom finns det inte en enda svensk som blivit terrorist varken pga den otrygghet som många svenskar känner inför Sverigedemokraternas framgångar och den ökande rasismen i samhället" eller något annat. Det är inte heller "invandrare" (hur länge vandrar man in i ett land?) eller "nysvenskar" sm blir jihadister utan helt enkelt utlänningar som fuskat till sig ett svenskt medborgarskap.

   Stig

   Radera
 3. Ha ha... sju tusen jævlar i min arma barnsjel - dere onde onde etniske Svensker.

  SvaraRadera
 4. Jag som slutade se svensk TV för ett par år sedan tvekade flera gånger om det inte var en parodi som spelades upp.
  Jobbigt för komiker i Sverige som ska konkurrera med nyhetssändningar av det här slaget.
  /J_B

  SvaraRadera
 5. Vi har kvinnor som reser ner också, enligt Ranstorp. Världens mest jämställda land. Jajamän, foten i kläm!

  SvaraRadera
 6. Ett land som befinner sig i klorna på massmedier som hatar det, inklusive dess ursprungsinvånare, samt även landets nyinflyttade invånare, det landet lever inte särskilt länge innan dess massmedier lyckas skapa inbördeskrig.

  En mycket hatisk och oansvarig massmediekår är den farligaste fiende ett land kan ha.


  Bergfast

  SvaraRadera
 7. Det verkar som om alla som är emot SD inte har ett enda vettigt argument att komma med, utan enbart spelar på känslor. Då är det bättre att stå sitt kast genom att hålla tyst och knyta näven i handen.

  SvaraRadera