söndag 15 mars 2015

Sifo visar toppnotering för SDMed 13,9% får SD den högsta noteringen någonsin i Sfio. Inom LO svarar 23 procent att de skulle ha röstat på SD om det vore val i dag. Partiet är nu större än MP i alla tre storstäderna.

GP5 kommentarer:

 1. Vi har en markant högermajoritet i riksdagen. Att alliansen inte vill regera är märkligt ! Tror att 2018, om vansinnet fortsätter så är SD näst största parti - 20-25 %

  SvaraRadera
 2. I sammanhanget bör nämnas att SD brukar få 30-40% större röstandel i riksdagsvalet än vad Sifo spår i sina Septembermätningar.
  //Andreas

  SvaraRadera
 3. Läste idag en fullständigt hårresande artikel i DN: http://www.dn.se/kultur-noje/de-kallar-oss-de-anstandiga/

  Jag kom endast en liten bit ned, när jag såg det första faktafelet. En dansk vänstermänniska påstår att "politiskt korrekt att gå in för hån och förlöjligande av minoriteter, att ifrågasätta internationella konventioner, och att säga dåliga saker om Sverige.".

  Man kan eventuellt anse att dessa typer av kritik framförs i Danmark, men "politiskt korrekt" har aldrig använts för att beteckna detta. Det helt enkelt felaktigt. "Politiskt korrekt" har aldrig använts för att beteckna "kritik av minoriteter".

  Efter detta initiala fel så fortsätter artikeln med en oändlig mängd av staplade lögner, halvsanningar och insinuationer. Jag tänkte att här skulle man ha behövt en "Tobbe" för att lustmörda den här sörjan. Att visa på alla fel, i paragraf på paragraf. Tyvärr så fanns det ingen kommentarsfunktion på artikeln.

  SvaraRadera
 4. Hittade din blogg för något år sedan Tobias och ville bara tacka för att du är riktigt vass och förnuftig. Du är till och med lite av en idol för mig :)

  SvaraRadera