onsdag 23 mars 2016

Dagens citat: Göran GreiderHos twittervänstern är upprördheten stor över att sverigedemokraten Kent Ekeroth bjudits in till Aktuellt och den gamle marxisten Göran Greider tar argumentationen till arnstadska nivåer. Att rättspolitiska talespersoner för två olika partier bjudits in för att debattera terrorbekämpning övergår dessa personers fattningsförmåga, särskilt som de egentligen inte tycker att sverigedemokrater borde få synas någonstans. Greiders uttalande är lite talande för dessa människors okunskap om islamism, ett fenomen som är äldre än SD och inte behöver särskilt mycket stimulans av europeisk inrikespolitik.

Det var fler som hade svårt att förstå:En kurdisk nationalist, vars etnicitet här har gett honom status som "rolig", tar också i:


En ökänd kommunist lyckades rentav få in lite klasskamp i det hela, kanske inspirerad av DN:s reportage från Östermalm:

Vi måste vara medvetna om att dessa människor skulle vilja stoppa inte bara sverigedemokraters medverkan i debatter, utan helst också bannlysa dem från offentliga platser och förvisa dem från demokratiska församlingar. Någon annan analys än deras egen anses helt enkelt överflödig och mycket provocerande.

12 kommentarer:

 1. Det mest skrämmande med dessa figurer är deras syn på demokrati.
  Esbati kan jag förstå, för ingen kommunist har varit besjälad av demokratitanken. ÖZZ Nûjen har aldrig något att säga om Kurdisk terrorism så hans demokratiska framtoning döljs effektivt när det gäller den frågan.

  SvaraRadera
 2. Nej, varför ska en företrädare för Sveriges antagligen största politiska parti få framträda i tv?

  Det är en aning irriterande när opinionens åsikter och vilja hånfullt ska tryckas åt sidan.

  Men, man borde väl lärt sig vid det här laget att kommunism inte är demokrati samt att dess företrädare har en förkärlek för despotism..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oavsett hur man väger olika opinionsundersökningar kan man konstatera att SD är Sveriges enda och därmed största opositionsparti. Det är också ett oomkullrunkeligt faktum att SD tillhör de tre stora riksdagspartierna och att vi har fem små som samtligs mer eller mindre dansar runt riksdagsspärren.

   Radera
 3. Idiotvänstern och ffa marxisten Göran Greider är medskyldiga till islamiseringen av Sverige, DOM borde stoppas att uttala sig !

  SvaraRadera
 4. Vänta nu. Är det inte journalister och andra individer på vänsterkanten som relativiserat den stora invandringen av id-lösa muslimer?

  Är jag inte ute och cyklar är det endast SD och alternativa medier som varnat för denna naivitet.

  SvaraRadera
 5. Efter att många år haft chefer på mitt jobb som kommer från forna diktaturer, Bolivia, Afghanistan, Iran och Irak, har jag märkt att när dessa personer fått makt kan de inte frigöra sig från diktatorn i deras uppväxt. De blir lika diktatoriska dom diktaturen de växte upp i. Helt plötsligt förstår de inte vad demokrati är. Det samma verka gälla två av ovanstående. De vill inte att vi ska ha politisk frihet i Sverige. Märkligt att Svenskar kan springa deras ärende.

  SvaraRadera
 6. Så skönt att man inte tillhör vänstern.

  Det måste vara utmattande att vara ständigt medveten om att argumenten för den egna positionen är så otroligt svaga att de inte tål att ifrågasättas en enda gång.

  //Andreas

  SvaraRadera
 7. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 8. Av dessa fem twittrare är Göran Greider mest rutten i huvudet och nationalisten Özz Nûjen god tvåa men med honom vet man ju aldrig om han skämtar eller menar allvar med sina bisarra kommentarer, han är ju "komiker"...
  Göran Greiders tvångsföreställning om att nationalister och islamkritiker provocerar muslimer till att bli terrorister ligger på samma nivå som ett påstående om att socialister och antinationalister/globalister provocerar fram terrorister och serimördare som "Lasermannen" John Ausonius, Breivik och Mangs.
  Göran Greiders dolda budskap är alltså att inte kritisera de hatfyllda budskapen i koranen eller den kvinnoförnedrande och antidemokratiska livsstilen hos muslimer för då radikaliseras de muslimer som INTE är islamister och jihadister. Så resonerar en riktig blådåre som mist all logisk slutledningsförmåga (om han ö.h.t. någonsin har haft det).
  Även om religionsideologin islam har en stark politisk sida så blir inte muslimer terrorister av politiska orsaker utan av rent religiösa, bli hjältar inför allah, dö som martyrer och få komma till himmelriket där de får sätta på 72 oskulder.
  Nyrasisten Özz Nûjen lider inte av stalinistiska tvångsföreställningar som Greider utan av samma neuros som den ökände Ullenhag: Mytomani.
  När i herrans namn uppmanade "rasisten" Ekeroth till terrror? När hyllade han Breivik och Mangs? Förutom att Özz Nûjen är mytoman är detta ett typexempel på det psykologiska fenomenet projicering eller "han som sa det han var det" som man sa förr i tiden. Varken Özz Nûjen eller de andra ökända kurderna i Sverige, Kurdo Baksi och Soran Ismail, vill ha något blandkulturellt Kurdistan så följaktligen är de rasister och hetsare enligt deras egen definition på dessa i Sverige gravt missbrukade begrepp.
  Jag vet inte ens om man ska betrakta dessa twittrande pajaser som debattörer men om de trots allt ska klassas som det så har den politiska debatten i Sverige nått ända ner på kloaknivå.

  SvaraRadera
 9. "Vi måste vara medvetna om att dessa människor skulle vilja stoppa inte bara sverigedemokraters medverkan i debatter, utan helst också bannlysa dem från offentliga platser och förvisa dem från demokratiska församlingar."

  Inte bara Sverigedemokraterna, deras fiende är alla som inte tycker som de.

  Mvh / Lubbe F

  SvaraRadera
 10. "Vi måste vara medvetna om att dessa människor skulle vilja stoppa inte bara sverigedemokraters medverkan i debatter, utan helst också bannlysa dem från offentliga platser och förvisa dem från demokratiska församlingar. "

  Ja, det är ju alldeles solklart men jag är övertygad om att de vill gå mycket längre än så. Neobolsjevikerna Göran Grieder och Ali Esbati vill säkert ta till stalinistiska grepp som t.ex. deportering av sverigedemokrater till Sibiriens koncentrationsläger eller avrättning eller i bästa fall "bara" landsförvisning. Nationalisten Özz Nûjen och hans PKK- kompisar Kurdo Baksi och Soran Ismail föredrar säkert PKK-metoder som att misshandla och mörda sverigedemokratiska politiker och sympatisörer.
  De är ju så aggressiva och hatfyllda att de inte ens kan skilja verklighet från fantasi utan i hatets rus häver ur sig lögner som är helt bisarra. Vad dessa skulle göra med sverigedemokrater om de fick fria tyglar är inte svårt att räkna ut...

  SvaraRadera
 11. Förstår inte varför Göran Greider finns? Hans gode vän Stalin finns inte och han trivs med det!

  SvaraRadera