söndag 27 mars 2016

"Huliganer" protesterar mot islamisk terrorism i Bryssel
Efter att en planerad demonstration "mot rädsla" i Bryssel ställdes in på grund av just rädsla, gick idag istället några hundra, en uppskattning talar om 450, personer ut för att protestera mot den islamiska terrorismen i stadens centrum. Deltagarna uppges komma ur fotbollskretsar och även det identitära slagordet "On est chez nous!" (Vi är hos oss/det här är vårt hem) ska ha skanderats.Polisnärvaron är massiv, sannolikt eftersom
myndigheterna har avrått från demonstrationer.

En journalist har publicerat en filmsnutt på Twitter:

I nuläget har belgiska medier inte mycket mer att berätta, men spontant är det lätt att känna en glädje över att det finns personer som på detta sätt står upp för Europa och gör motstånd mot islamismen. När samhället inte förmår skydda folket, och till och med en manifestation mot rädsla ställs in, måste patriotiska medborgare själva agera.
9 kommentarer:

 1. Så sant som det är sagt! (tänker på slutklämmen)
  Perre

  SvaraRadera
 2. Just det, tänker på slutklämmen, även jag.
  /T

  SvaraRadera
 3. Att protestera mot den islamiska terrorismen är helt meningslöst eftersom terrorister knappast bryr sig om sådana protester. Det vore bättre att protestera mot regeringen och dess migrationspolitik och mot att troende muslimer tillåts att befinna sig i Belgien och övriga Europa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst, men sådana här manifestationer är naturligtvis också en protest mot de styrande, samhällsutveckling och islamisering. Särskilt som dessa protestanter kallas för "högerextrema".

   Radera
  2. De kanske kallar sina demonstrationer " demonstration mot rädsla" och "demonstration
   mot den islamiska terrorismen" för att få tillstånd att demonstrera och slagordet "On est chez nous!" (Vi är hos oss/det här är vårt hem) låter ju patriotiskt och man får hoppas att inte bara journalister utan även politikerna uppfattar det som en protest mot islamiseringen.
   Belgien är nu dessutom ansedd att vara en "failed state” av CNN pga muslimsk massinvandring och inte kan hantera den massiva invandrade muslimska terrorismen.

   Radera
 4. Tobias, maybe this video about Brussels is interesting to write about in a next article:
  https://www.youtube.com/watch?v=7mHsCUkDsto

  SvaraRadera
 5. Om EUs hjärta är en failed state vad är då EU!?

  SvaraRadera
 6. Besynnerligt att antyda att detta patrask skulle utgöra något som helst hopp för den västerländska civilisationen.
  Dessa individers främsta intresse är att bruka hot och våld och därmed representerar denna gruppering ytterligare ett samhällsproblem vi inte behöver och som istället försvårar kampen som behöver föras mot det importerade våldet.
  Slödder är slödder oavsett vilken värdegrund man representerar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Patrask? igår i rapports nyhetsrapportering hette det högerextremister.
   Heder åt de som vågar visar vad vi folkflertalet tycker om den vansinniga invandringspolitiken. De är hjältar!


   Radera