söndag 23 oktober 2011

Gästskribent: John Bergström kommenterar SDUs torgmöte

"Överlag tog verklighetens folk, dvs vanliga svenssons, ungdomar och pensionärer, tacksamt emot våra mellanvals-broschyrer.

9 av 10 som erbjöds dessa log uppmuntrande mot mig. Det känns verkligen att vanligt folk har fått nog av att diverse yttrandefrihetsfientliga vänstergrupper attackerar de
mokratins livsnerv; det fria ordet och mötesfriheten.

Därför är det viktigt att vi fortsatt står upp för mötesfriheten genom väl ordnade torgmöten och manifestationer. Om inte vi gör det nu, blir det inte lättare framöver för våra barn och barnbarn.

Om vi framgent skall åtnjuta folkets fulla förtroende, så måste vi synas på gator och torg, vara tillgängliga för våra väljare, visa att vi är vanliga människor som vågar stå för våra svenska värderingar.Att ostört/utan hot om våld kunna hålla torgmöten är fundamenta i en fungerande demokrati! Det får vi SD:are aldrig göra avkall på av någon slags bekvämlighetsaspekt eller räddhågsenhet att stöta sig med PK-iter, vanligt folk, presumtiva väljare etc.


Snarare är det så att den tysta delen av vårt folk tycker det är oerhört skönt att vi vågar stå emot ett kvartsekel av floskler, en rent oansvarig Sverige-fientlig vansinnespolitik framförd av mångkultursvurmande Sjuklövern samt ett självutnämnt gatans parlament, som genererat ett mångkriminellt Sverige präglat av överfallsvåldtäkts-epidemi, otrygghet, splittring och segregation.


Stödet från den tysta allmänheten vittnar leenden och vinkningar från fönster om, där SDU:s manifestation värdigt, för yttrandefriheten och demokratins skull, tågar fram.


Jag känner stödet när jag ser glädjen många - framförallt kvinnor, pensionärer och ungdomar - visar när de får bladet med våra allsidiga politiska lösningar för att göra konungariket till ett bättre och tryggare land att leva i, med stark samhörighet och tillit, som visar omtanke genom en gemensamt finansierad välfärd för alla oss i Sverige.


Av yttersta vikt är också en stark svensk försvarsmakt för att kunna försvara vår lilla plätt på jorden och hävdvunna rätt att bestämma över oss själva genom vårt tidigare högsta beslutande organ: Sveriges Riksdag!


Det är därför viktigt att vi ingjuter hopp, är positiva vid våra torgmöten och
alltid framhåller att vi har svaren och lösningarna på hur Sveriges folk skall få det bättre, exempelvis genom att alla medborgare ska ha en ambition att anamma den svenska grundkulturens värderingar.


Vi måste, om vi Sverigedemokrater skall ha ett fortsatt existensberättigande hos Sveriges folk, fortsätta att utmana rådande politiskt korrekta dogmer, varav flertalet redan är dödförklarade av Europas nationalstater. Vi måste också våga säga att vår västerländska civilisation är vårt val och bättre än totalitära ideologier. Dessuom måste vi fortsätta att, precis som vår partiledare Jimmie Åkesson gör, ständigt utmana och flytta fram den svenska västerländska grundkulturens sunda förnuftsvärderingar och åsikter, att fortsätta lyssna på och ta till oss det uppvaknande svenska folkets önskan om att vi folkvalda åter skall se till Sverigebornas väl och ve i första hand!


Vi får inte låta oss bli hämmade av vad diverse multikulti-vurmande vänsterjournalister / den politiska PK-elit anser om oss.


Vi Sverigedemokrater har en viktigare mission än så, vi är konungariket Sveriges och dess befolknings sista hopp att åter få en riktig ledare, en riktig statsminister som vågar stå upp för nationalstaten, konungariket Sveriges befolknings hävdvunna rätt att själva vara herrar och damer i eget hus!"

John Bergström
Gruppledare SD i Västerås kommunfullmäktige.
Ordförande SD Västerås.
2:e vice ordförande för SD-distriktet Dalarna-Västmanland.
Ersättare i Västmanlands landstingsfullmäktige.Vill du själv skriva en artikel för bloggen? Kontakta tobbesmedieblogg@hotmail.com !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar