lördag 26 januari 2013

Lena och mångfalden
Sydsvenskan dyker idag en artikel upp om Lena Friblick, en person som verkar ha tagit varenda aspekt av politisk korrekthet till hjärtat. Hon är vd för ett produktions- och bokförlag, som naturligtvis heter Xenofilia, det vill säga kärlek till främlingar. Artikeln tar naiviteten och indoktrineringen till en sådan nivå, att den är både tragisk och komisk att läsa.

Lena ska förstås flytta sitt kontor till Rosengård, och hoppas sedan kunna sprida sitt "mångfaldskoncept" till Stockholm och Göteborg. Innan hon startade sitt företag har hon studerat religionsvetenskap och islamologi.

"Kan vi hitta ett samhälle där vi kan tillvarata varandras tillgångar och resurser då har vi en verklig möjlighet att skapa nytänkande och hitta nya saker."

"Xenofilias blivande grannar är Islamic Center, Västra Skrävlinge kyrka, bostadsområdet Herrgården på Rosengård och Almgården som hade högst andel röster på Sverigedemokraterna i hela landet vid senaste riksdagsvalet. Läget tilltalar Lena Friblick.
- För mig är det mycket mer intressant att vara på Rosengård än i Västra hamnen. Malmö är så mycket mer än Turning Torso. Det som är speciellt och unikt är att vi har den här mixen av människor."

När Lena sedan får slå igen sitt spännande kontor, på grund av rån och skadegörelse, kan hon ju fundera på varför en tredjedel av Almgårdens invånare röstar på Sverigedemokraterna.

Bor då Lena Friblick själv i Rosengård? Nej, självklart inte, hon har ett hus på landet utanför Malmö och en lägenhet på Södermalm.6 kommentarer:

 1. Vänstermänniskor är ofta så naiva att det är skrattretande.

  SvaraRadera
 2. Ge henne en chans. It might just work... :P

  SvaraRadera
 3. ""Bara för att det är på Rosengård ska det inte vara gratis, tvärtom”, säger Lena Friblick." - Risktillägg?

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Lysande, Tobbe! Vill ha mer!

  SvaraRadera
 6. Tack - ja då, det kommer mycket mer, åtminstone så länge landets förfall och medias lögner fortsätter...

  SvaraRadera