tisdag 17 september 2013

Dagens citat: Carl B Hamilton


"Jag trodde att de rumsrena partierna i Sveriges riksdag var överens om att inte agera ihop med Sverigedemokraterna "


Den ytterst rumsrene, gode och liberale överklassmänniskan Carl B Hamilton klargör vilka djur som gör sina behov inomhus och vilka som inte gör det. Han bekräftar därmed att det verkligen finns sju likadana partier mot ett oppositionsparti, samt att detta oppositionsparti skall behandlas så illa som möjligt.

Jag har länge irriterat mig på denna ständigt dumdryga och självgoda människa. Se exempelvis hans märkliga resonemang i riksdagen nedan:DN


9 kommentarer:

 1. Gång på gång redovisar våra politiker(med få undantag) hur fruktansvärt okunnig och lite pålästa de är. Tror att de flesta bara läser pm och rapporter gjorda enkom och för internt bruk inom respektive parti. Stora majoriteten läser inget alls, utan tittar på SvT-nyheter, när de tar en paus från Idol, allsång, körsång och annat skit. Halvera riksdagen, så har vi åtminstone minskat dumhetsgraden på den i antal.

  SvaraRadera
 2. Man kan bara skratta åt eländet,ingen kan vara så dåligt upplyst om kvaliteten på de många som kommer hit!Somalia som inte haft ett ordnat skolväsende på de senaste 20 åren,Lika med Afganistan där kvinnor inte får gå i skolan.I det av sekulära? Bath partiet styrda Syrien är väl utbildningen bättre men ändå,vilka söker asyl i Sverige? tror inte det är de dådkraftiga,de välutbildade drar nog till länder med lägre skatter bättre klimat,bättre skolor!

  SvaraRadera
 3. Skulle vara roligt o hört svaret! Det hörs att han är nationalekonom; vilka fantasifulla premisser

  SvaraRadera
 4. vilken idiot läser han inte om bidragsfusk, kriminalitet hur beläggningen på våra fängelser ser ut....

  SvaraRadera
 5. Om man bortser från att Hamilton är:

  - nationalekonom, vilket ju är en pseudovetenskap

  - han är en hycklande västkustliberal (att anse sig aaaaaadlig när man är liberal - liiiite fiiiiinare, att veta liiiite bättre för att man är en Hamilton känns _sådär_ liberalt)

  så är han säker en _jättetrevlig_ person...

  F.ö. visar klippet ett jävla självmål - om det nu är så, hur kommer det sig att 10% av befolkningen (alltså "svenskarna") tar mer än 50% (vill minnas att det var 56% 2011) av försörjningenstödet i anspråk, när 90% av befolkningen (alltså svenskarna) klarar sig utan?

  Någon som har läst 5 poäng statistik kan ju för dra en korrekt slutsats av detta.

  Det klarar dock inte Hamilton.

  Götterdämmerung.
  ./Högerspöket

  SvaraRadera
 6. Jag har arbetat på bank. Trevliga arbetskamrater. Men smartare var dom inte. Och det gäller nog inte denna Carl heller.

  SvaraRadera
 7. Jag brukar inte nedlåta mig till personangrepp.....
  Men här dyker av någon anledning ordet KIOSK-MONGO upp i huvudet när jag ser detta klippet.....

  SvaraRadera
 8. Intressant ordval.

  Har man överkvalificerat sig genom att vara såväl nationalekonom, folkpartist, inavlat grevlig, invandringsliberal samt uppenbart dum i huvudet vet jag inte om prefixet kiosk- längre är applicerbart.

  Var och en av bristerna borde ju kvala in som kiosk-* resp block-*.

  Om man uppvisar samtliga tror jag man kvalar in som riks-*...
  ;)
  --
  Nej. Man ska inte använda m-ordet. Men det här var ett undantag. Ok?

  --
  Till pajasens försvar ska sägas att han iaf. har förespråkat assimilering. Och hamnade för ett par år sedan i blåsväder sedan han bråkat med några hucklestundenterna/SVT-ungdomsjournalister som vägrade ta honom i hand.
  "HARAM!!111ettettelevenettett!!!"

  Att samma islamistwannabes lät sig slickas i ansiktet av en hund i samma programserie var dock för sagda wannabes inget problem.

  Fundamentalist när det passar. Annars not so much.

  Lite som slöjnötet i godisbutiken i uppsala - men nu är jag OT...

  ./Högerspöket

  SvaraRadera
 9. Rumsrene Hamilton bajsar alltså utomhus?

  SvaraRadera