söndag 13 oktober 2013

Dagens citat: Dilsa Demirbag-Sten


"Hörde att Zlatan gjorde kaos med Österrike. På hemmaplan. En icke "pursvensk" räddar nationens heder. In ya face SD!"


Den liberala proffstyckaren Dilsa Demirbag-Sten kan idag på Twitter rapportera om ett stort slag mot Sverigedemokraterna. Det är så oerhört ledsamt och frustrerande att dessa människor ständigt vill föra ned all debatt till nivån där de själva befinner sig. För dem själva är det naturligtvis pinsamt att de inte förstår mer än så här. Hur skall vi någonsin kunna ha en riktig debatt om våra motståndare verkligen tänker så här?

Just individen Zlatan verkar vara mångkulturalisternas främsta argument, vilket säger en hel del, inte bara om deras intelligens, utan framför allt om hur genomtänkt deras ställningstagande är. Det finns säkert många sverigedemokrater som gläds åt att landslaget besegrar Österrike, liksom det säkert finns många, liksom jag själv, som inte bryr sig alls, men vad har det med invandringspolitik och SD att göra?12 kommentarer:

 1. Hela hennes fantasivärld faller samman den dagen Zlatan slutar med fotbollen.

  SvaraRadera
 2. Jag har faktiskt slutat att bry mig om någonting hon säger. En helt ointressant nolla. Det fanns en tid då jag tyckte att det hon sade om muslimska flickors rätt till frihet var bra sagt. Därefter har hon bara ballat ur.

  SvaraRadera
 3. Ja, och det var bara frälsare - Ibrahimovic på plan, de 10 andra satte på bänken och drack lite champagne.

  SvaraRadera
 4. Det hon säger är alltså att vi ska ha någon typ av talangtest vid gränsen. Eller har jag missförstått henne?

  SvaraRadera
 5. Man blir bara så förb-t TRÖTT på dessa människor!

  SvaraRadera
 6. Hon är rasistisk mot Sveriges ursprungsbefolkning tillika kolonisatör av vårt land. Det är vår moraliska rätt att visa henne vägen UT.

  SvaraRadera
 7. Min nations heder handlar om helt andra saker än några män som sparkar en boll över en plan. Och vaddå "gjorde kaos med" och "in ya face"?
  I Sverige talar vi svenska.

  Tobbes mediablogg håller stilen som en av landets mest kloka röster i ett Sverige som präglas av logiken "allt-som-är fel-är-rätt" och tvärtom.

  SvaraRadera
 8. Sån't idiotiskt uttalande! Zlatan kommer från Bosnien i Europa och inte från Kurdistan Turkiet! Kom med nå't annat va! För att Ibrahimovic kommer från Rosengård ursprungligen betyder inte att tiotusentals menaindivider från samma ställe gör succé i det här landet! Pinsamt bara.

  SvaraRadera
 9. Vadå "gjorde kaos"? Hoodsen baby, hoodsen. Eller så lär vi oss tala svenska.

  SvaraRadera
 10. Det som verkligen sticker i ögonen är ju hyckleriet. Den som påpekar att invandrare är överrepresenterade i brottsstatistiken tillrättavisas av de politiskt korrekta eftersom alla invandrare minsann inte är brottslingar. Sedan vill samma personer att vi ska se en enda invandrares insatser på fotbollsplanen som ett argument för invandringen...

  Vilket förstås tvingar oss att gång på gång ställa frågan: Hur många våldtäktsmän går det egentligen på en Zlatan?

  SvaraRadera
 11. Inte ens en miljon Zlatans skulle kunna väga
  upp den skada som mångkulturen åsamkar
  Sverige och Svenskarna. I det stora hela så
  är fotboll inget viktigt överhuvudtaget.

  SvaraRadera
 12. Dilsa Demirbag-Sten begyndte for år tilbage som en nogenlunde interessant skribent, men nu er hun fuldstændigt assimileret med syvpartiet. Hun har opnet en position, hn har for meget at forsvare til at vove at skrive noget originalt længere.

  SvaraRadera