onsdag 11 december 2013

Dagens vardagshjälte


Expressen följer som bekant upp sin kartläggning av personer som är misstänkta för tankebrottet att kommentera på oppositionella nyhetsajter, genom att söka upp dem i deras hem. Av Jim Olsson får den motbjudande reportern dock svar på tal. Jag är mycket imponerad av att han hinner samla sig till en rejäl motattack mot reportern och Expressen, trots att han på detta sätt blir överfallen i hemmet.


Jag hoppas att ingen läsare tycker att jag nu hänger ut denne vardagshjälte ytterligare en gång. Uthängningen är gjord av Expressen och jag vill här bara passa på att hylla mannens civilkurage.
Reportern Jimmy Fredriksson bor faktiskt inte i samma område, men han bor naturligtvis på flottast tänkbara adress, på Viktoriagatan i Vasastan i centrala Göteborg. Han är så oerhört marinerad i politisk korrekthet, att han efter en gruppvåldtäkt gick ut med att han skämdes över att vara svensk. Är det någon gång det finns anledning att vara stolt över att vara just svensk, är det ju vid dessa högst icke-svenska aktiviteter.
11 kommentarer:

 1. Ja. Bra gjort Jim Olsson.

  I et sivilisert demokrati burde dette være forbudt: henge ut en privatperson. Spesielt i Sverige hvor vedkommende kan miste jobben sin og bli forfulgt/angrepet av de rasistiske antirasister.

  Ja. Hva om han blir oppsøkt og banket helseløs el skadet. Hva om huset hans blir ødelagt, eller han mister jobben.

  Dette er ondskap satt i system. Sverige er ikke lenger et demokrati når slike mørke krefter kan operere åpenlyst. Rom register, rasisme overfor folkegruppe. (Feil - et lovlig verktøy Politiet bruker.) Expressens ulovlige register laget ved hjelp av kriminelle metoder over vanlige mennesker. (Tyst, helt OK. Borgerne som er registrert har jo "hatefulle" meninger)

  Sjokkerende. Og skremmende.

  SvaraRadera
 2. Fy fan så bra gjort av Jim Olsson. Riktigt, riktigt bra.

  Expressen och Researchgruppen anser att de inte sysslar med politisk förföljelse, men om detta inte är politisk förföljelse, hur ser då politisk förföljelse ut?

  Härligt att någon ger svar på tal. Jag hoppas att fler s.k. näthatare ger dem en ordentlig avhyvling!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Amen! Detta är rätta behandlingen av dessa förbaskade journalist-kräk. Fan ta dem!!!

   Radera
 3. Jaa inte alltid vid oväntade besök så bjuder man på kaffe. "What´s in it for me?"

  SvaraRadera
 4. Det här börjar likna Hitler - Tyskland och Stalin-Sovjet. Där kom Gestapo och den sovjetiska Hemliga polisen, NKVD, på nätterna och brutalt hämtade upp dessa med förment "felaktiga" åsikter för en snabb arkebusering mot en vägg eller i ett träd - naturligtvis utan rättegång eller i bästa fall en skenrättegång.
  Det är Expressen och Aftonbladet (med hjälp av Robert Aschberg) som är vår tids Gestapo och NKVD, därför att "på frukten känner man trädet": Om man använder våld som metod (som Gestapo, NKVD, Expressen, Aftonbladet) så blir också våld när man kommer fram till målet. Det har övertygande visats av den franska, sovjetiska, kinesiska m. fl. revolutioner och i dessa revolutioner äter man sina egna, dvs. journalisterna kommer slutligen själva att drabbas av sitt eget våld.
  Det är således de som använder fascistiska metoder (våld, förföljelse m.m.) som är fascisterna. Därför är det rätt att kalla Expressen och Aftonbladet fascister/nazister eftersom de nu övergått till att använda fascisternas metoder - förföljelse, trakasserier, yrkesförbud, misshandel. Och jag hoppas att alla som nu kommer att trakasseras av Expressen/Aftonbladet går till motangrepp på samma sätt som denne vardagshjälte på YouTube-filen. Gör det riktigt obehagligt för Expressen-journalisterna att trakassera och förfölja er.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va har du rökt för nåt människa?

   Radera
  2. Den kommentaren förstår jag inte alls. Det är du som är dåligt historiskt bevandrad. Sådana här saker börjar alltid i liten skala och trappas efterhand upp till vansinniga nivåer (Sverige är på god väg). Ingen som deltog i den ryska revolutionen 1917 hade väl från början en tanke på att mer än 61 miljoner oskyldiga människor men med förment "felaktiga" åsikter, klass etc., etc. skulle komma att mördas (=var fjärde medborgare). Och så var det över hela den kommunistiska världen med ≈212 miljoner mördade. Inte heller judarna hade säkert en tanke på att man skulle komma att gasa ihjäl 6 miljoner av deras folk. Därför skall man vara väldigt försiktigt när man träder in på våldets och förföljelsernas väg - oavsett om de som anträder denna tror sig vara "goda". Väldigt mycket ont i världen begås i det "godas" namn.

   Radera
 5. Det är rätt på dom bara! Anfall är bästa försvar!

  /Fredrik H

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anfall bästa försvar.., visst men inte från SD:s ledning som åter pudlar och tjötar om den osmarta nolltoleransen. Osmart också av Bylund att kalla SD-sympatisörer för bonnläpp etc. Och, var fan framträder inte Åkesson för?

   Radera
  2. Jag reagerade också på Bylunds kommentar om "bonnläppar". Vad är det för en attityd? Majoriteten av Sveriges befolkning bor faktiskt i småstäder eller på landsbygden. Jag tycker att det är fånigt med den här kränkthetskulturen så det är inte det att jag är rädd att folk ska känna sig stötta, utan snarare vilken attityd som Bylund har. Han framstår som ganska dryg och fånig när han säger sådant.

   Radera
 6. Haha, vilken kass reporter! Att han har ett jobb som journalist är ren löjeskomik haha
  Han fick lusen läst:)

  SvaraRadera