måndag 23 december 2013

Journalister följer alternativ media


Genom tjänsten Mediacreeper kan man följa hur ens egen sida besöks av etablerade medier. Nedanstående ruta visar vad Expressens medarbetare besökt de senaste dagarna, där alltså textens storlek indikerar antalet besök:


Förutom Expressen, kommer besöken hos denna sida kommer från:


Möjligen gör journalister dessa nedslag som en del av sitt arbete, men det finns säkert några oppositionella på de flesta tidningar. Man skall komma ihåg att man måste anmäla sig till denna tjänst, vilket troligen förklarar att exempelvis Fria Tider saknas, men själv är jag lite nöjd med att mina skriverier ändå når in i ett antal mediehus.
3 kommentarer:

 1. Dom vill väl lära sig hur man skriver elegant och träffande på ett sätt som klär av mycket av hyckleri och dubbelmoral. Du håller en nivå som är mycket hög, Tobbe !

  SvaraRadera
 2. Följer dom denna sida, så får dom ju veta sanningen.
  Det mesta som skrivs av msm, är trots allt bara en karbonkopia, av den som kommer ut först med sin politiskt korrekta lögn.
  God jul på er skitstövlar !

  SvaraRadera
 3. Jag vill också önska alla odemokratiska skitstövlar till journalister god jul hoppas ni får en stor släng av vinterkräksjukan eller vägglöss eller något annart otrevligt. Vi blir fler och fler som börjar få upp ögonen på er och det kommer att bli väldigt intressant att följa er fram till valet 2014

  SvaraRadera