onsdag 16 april 2014

Cecilia Wikström (fp) hallucinerar vidare
Av EUs båda galna Cecilior, ser vi förstås oftast kommissionären Cecilia Malmström, som med drömmande blick och liberala standardformuleringar får ta plats i medierna var och varannan vecka, för att lägga ut texten om flyktingbåtar, hur alla länder ska "ta sitt ansvar" och hotet från "de högerextrema".

Mindre mäktig, men minst lika förvirrad och liberalt verklighetsfrånvänd, är hennes partikamrat Cecilia Wikström, som representerar partiet i Europaparlamentet. Idag intervjuas hon på Europaportalen.se och det är skrämmande läsning, där redan inledningen är obehaglig:

"Hon förde EU:s asylpaket i hamn. Nu vill hon öppna EU:s gränser för asylsökande och arbetskraftsinvandrare."

Självklart. Jag gissar att hon också motiverade det med "För mig som liberal...", snarare än med ett något längre, logiskt eller rationellt resonemang, eftersom det då är omöjligt att vilja föra en sådan politik.

"När jag sitter på hemmet en dag kommer jag kunna säga till förhoppningsvis mina barnbarn att av allt jag har gjort är det här det jag är mest tacksam över att jag fick göra.

Det kommer att innebära att hundratusentals människor, kanske miljoner, får en rättvis och lika bedömning i alla länder, att de inte är ett anonymt nummer i en hög någonstans utan har rätt att få information om hur ärendet fortlöper, en förutsägbarhet som gör att de kan känna trygghet."

Cecilia Wikström närmar sig nu 50 år, så den där hyllningen hon väntar på skulle alltså komma om ungefär 30 år. Jag är fullständigt övertygad om att dessa människor vid det laget knappast kommer att hyllas. Tror hon verkligen att hon skapar ett bättre Europa för sina barnbarn genom att bedriva massinvandring i 30 år till? I vanliga fall är det förbjudet att tala om flyktingar i termer av volymer och flöden, men när liberaler som de båda Ceciliorna får utveckla sina visioner är det fritt fram att drömma om de miljoner de vill ha hit. Wikström har vissa idéer för att förverkliga dessa miljondrömmar, som inte ens delas av Reinfeldt eller Löfven:

"Jag vill att människor ska kunna söka asyl vid alla EU:s ambassader och att vi ska upprättar temporära asylkontor där flyktingarna finns. För det första vill jag få med mig andra partier för det, sedan få fram ett lagförslag från kommissionen. Och så vill jag bli rapportör [ansvarig EU-parlamentariker] för det. Och sen vill jag baxa det hela vägen i mål."

Överhuvudtaget får man intrycket att hela den här hetsen för att maximera volymerna av asylinvandring till Europa för dessa liberaler handlar om personlig tillfredsställelse och självförverkligande. Ett helgonkomplex helt enkelt, vilket den lilla drömmen om hyllningarna från barnbarnen vittnade om. Sedan får hon en berättigad fråga, som inte heller avskräcker henne:

"Skulle det inte innebära att hela befolkningen i ett land som Syrien skulle kunna söka och få asyl till EU?"

"Jo, men om de sprids ut över hela EU är det möjligt. Idag är det 10 länder som tar emot 90 procent av de asylsökande. 18 länder gör ingenting."

Det kanske finns en god anledning till att dessa 18 länder inte vill ha en stor arabisk och afrikansk invandring? Framför allt kanske det inte är alla andra länder som är galna, då de inte har fri invandring från Syrien, till skillnad från Sverige?

Det är naturligtvis inte troligt att hela Syriens befolkning kommer till Europa, men den hypotetiska frågan visar ändå hur enormt extrema och naiva dessa liberaler är. Syrien har en befolkning på över 20 miljoner, vilket alltså skulle innebära att varje land, om alla "tog sitt ansvar", i genomsnitt skulle få en bit under en miljon syrier var. Det anser Cecilia Wikström vara fullt möjligt, troligen även önskvärt. Sverige skulle glatt ta emot sin miljon, men knappast något annat land.

Sedan är ju inte Syrien det enda landet som producerar flyktingar. Det kommer alltid att finnas konfliktområden och fattigdom och följaktligen drivkrafter för att ta sig till Europa. Wikströms miljondrömmar är inte omöjliga att förverkliga. Att sänka en kontinent är lättare än att bygga upp den.

Likt Malmström, kan Wikström inte låta bli att förlöjliga de patriotiska partierna:

"Din politik skulle innebära större invandring till Europa. Samtidigt går invandringskritiska partier framåt. Hur ser du på möjligheterna att få igenom detta?"

"De säger att de ska bilda en partigrupp nu, med Sverigedemokraterna, [Nationella Frontens] Le Pen, Vlaams Belang och det ena med det andra. Men jag tror inte att de klarar det. De har bara det nationella landets egenintresse. De vill ju inte hitta gemensamma lösningar för de ser inte de gemensamma problem."

Nonsens. Det är fullständigt uppenbart för alla nationellt sinnade i Europa att våra problem och lösningar är gemensamma. Invandringsproblematiken och hotet från EUs liberaler och socialister gäller samtliga länder. Därför har bland annat SDs, Vlaams Belangs, Front Nationals, FPÖs och PVVs ledare träffat varandra vid flera tillfällen. En partigrupp från sju länder är ännu inte klar, men är inte alls någon omöjlighet. Det kommer att finnas tillräckligt med ledamöter från tillräckligt många nationer. Det gäller bara att inte någon beröringsskräck står i vägen.

Vilka är egentligen dessa tusentals svenskar som ser till att personer som Cecilia Wikström sitter i Europaparlamentet?


12 kommentarer:

 1. Cecilia W. kan alltså tänka sig att föra en politik som gör att hela Syrien avfolkas. Det var ju väldigt liberalt?

  SvaraRadera
 2. Hörde just på nyheterna att socialistregeringen i Frankrike vill göra kraftiga nedskärningar i de offentliga utgifterna; man tänker frysa pensioner och spara på sjukvården. Nationella Fronten behövs nog mer än någonsin i Frankrike och i Europa

  SvaraRadera
 3. Citat Reinfeldt: "I den politiska rollen, i en regeringsmakt, handlar det om att väga av olika intressen mot varandra. Det en vill ha påverkar också någon annan. Därför måste den som säger mer försvarsanslag väga det mot: ska det vara mindre skola? Ska det vara mindre till sjukvården?" Byt ut ordet försvarsanslag mot invandring.

  SvaraRadera
 4. Cecilia Malmström är oresonlig och elak.

  Cecilia Wikström är förvirrad och naiv.

  SvaraRadera
 5. Jag hoppas verkligen att SD kommer att samarbeta med dom andra nationalistiska partierna för vi måste stoppa dom här fullkomliga dårarna innan det är för sent

  SvaraRadera
 6. Om Syrien avfolkas så kan jag tänka mig att ta området i besiktning, men CCW/CM måste då garantera att det är helt tomt.

  SvaraRadera
 7. Ett stort tack, Tobbe!
  Cecilorna ger mig rysningar och vad värre är, även sömnproblem.
  I ett normalt samhälle byggt på goda värderingar och sunt förnuft borde dylika personer inte ha några som helst positioner, Den enda stolen de skulle få sitta på är stolen i Konsums kassa.
  Gert B.

  SvaraRadera
 8. Herregud. Hon är en av Europas farligaste människor. Vi kommer inte behöva bekymra oss om invandring om 30 år ifall utvecklingen fortsätter som nu ända tills dess, för då är det slut. Då har vi ett nytt sätt att leva - Lite mindre Bullerbyn, lite mer Walking Dead. Fråga Västerortspolisen off the record. De fega töntarna i MP och annorstädes ska ha sitt normlösa samhälle till varje pris.

  FY FAN!!!

  Hennes barnbarn kommer fördöma henne och förhoppningsvis sitter hon då fängslad

  SvaraRadera
 9. Man kan ju undra var alla dessa godhetsapostlar kommer ifrån och min poäng varför de så ofta är kvinnor.

  Kanske är det kvinnligt att rycka ut och rädda världen genom att ta hem dom till sej.
  Men en annan komponent i detta är nog feminsimen, för att uttrycket det rått och simpelt, de är inkvoterade. Ceciliorna har nog inte fått strida för sina poster utan kommit in för sin blåa blick eller för att hyfsa könsfördelningen.

  Detta innebär att de aldrig fått strida för sina åsikter utan de kan tycka och uppföra sig som de vill då de ju inte kommit in för sina åsikter utan för sitt kön.

  SvaraRadera
 10. Ursäkta upprepningar ovan, man ska tydligen läsa igenom innan man publicerar.

  SvaraRadera
 11. Hon är jävligt snygg.

  SvaraRadera
 12. Om 50 år!!! Cecilia lever inte i verkligheten hur sverige ser ut idag, vi har redan folkgrupper som har varit barnsoldater .m.m ock har varit utsatta för det mest fruktanvärda man kan tänka sig.ock dom tar vi inte hand om.
  Så om 50 år kommer dina barn o barnbarn skamma sig över din naiva tro att du har räddat värden? detta kommer ge konsikvenser i framtiden för vårat land ,sjukvården, arbeten, äldrevården, skoler, våld, våldtäkter, fattigdom,överfyllda fängelser.m.m.
  Du är så glad över att du fick igenom asylpacken? ja tacka fan för det..det är inga andra som vill röra den, dom vet vad detta innebär,
  Om du vill rädda värden, så ta dina barn o barnbarn till det landet du vill hjälpa ock kämpa för deras männskliga rättigheter, för här kommer du se till att vi sitter på gatan o tigger, utan bostäder,sjukvård, äldrevård, ock utan rättigheter det sker redan nu.
  Så din vannsine dröm för dina barnbarn att dom kommer bli STOLTA över dig kommer inte ske kan du förstå det?
  Så packa din taske o ta dina barn till den värden du vill rädda o kämpa för deras rättigheter istället för att utsätta mitt barn o barnbarn för svensk rasimen i vårat land, Din dumma gås...

  SvaraRadera