tisdag 22 april 2014

Dagens citat: Hageby


"Jag förstår inte att det här har kunnat hända i Sverige"Efter att två personer dödats och flera skadats, i vad som beskrivs som en släktfejd i Hageby i Norrköping, uttalar sig en släkting till de inblandade. Det är ett märkligt uttalande, då han mycket väl borde förstå hur det kan hända i Sverige. Den geografiska scenen för sådana här händelser spelar ju mindre roll, då det är invånarna som skapar samhället. Fyller man en stadsdel med Mellanöstern, så blir naturligtvis stadsdelen just Mellanöstern.

Det är ju precis detta som vi alltid talar om. När vi talar om hur invandringspolitiken kommer att förändra samhället, handlar det inte om främlingsfientlighet, utan just om hur vi omvandlas till ett land med skottlossningar, hedersmord och släktfejder. En multikultiförespråkare skulle här invända att den svenska ursprungsbefolkningen också alltid har hållit på med sådant här, men det är ju helt enkelt inte sant. Det är nya inslag, som kommer att öka i antal, för att slutligen helt spåra ur.

Polisens presstalesman ger också en liten glimt av det här nya spännande landet, när han kommenterar det senaste dådet:

"Under senaste tiden har det varit mycket oroligheter, i Skäggetorp, Ryd och Berga. Vi har haft skottlossning, knivskärning, misshandel, bränder stenkastning mot polis, men vi tror inte att det har någon direkt koppling med våldsdådet i Hageby."

Aftonbladet
6 kommentarer:

 1. Eddy Karlsson22 april 2014 11:46

  En i området boende syriers uppfattning. Läst i Expressen (verkar borttaget nu):
  - Jag skulle slå tillbaka om någon slog min bror men aldrig använda skjutvapen.
  Helt fel svar, vilket pk-maffian kanske insett. Man tar inte lagen i egna händer i Sverige, man vänder sig till våra rättsvårdande myndigheter.

  SvaraRadera
 2. Nu väntar vi bara på att media förklara dessa händelser med det svenska samhällets "rasistiska strukturer".

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men självklart de lever ju i "utanförskap" i ett utanförskapsområde som vi svenskar har "satt" dem i och som de inte kan ta sig ur. Då blir de så ledsna så de börjar skjuta på varandra. Syrianska maffian har inget med detta att göra alls.

   Radera
 3. Eddy Karlsson22 april 2014 12:10

  Hej Tobbe,
  kommentera gärna DN Johan Thentes kvasifilosofiska betraktelser "Näthatarna ger uttryck för de bortsorterades röst". Helt enligt ritningarna kommer han fram till att de s k näthatarnas hemvist är SD. Ja, en viss del av svenskarna, säger svenskar, är dem som offras för den absurda invandringspolitiken. Andra lever i sina isolat, som Jim Olsson säger.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycka vad man vill om DN med de går iaf under med flaggan i topp.

   Radera
 4. Tidigare hette landets bästa bästa basketlag Hageby. De vann SM flera gånger. Basketen i Norrköping föddes i miljonprogrammets Hageby och namnet fick hänga med.
  Jag vet inte varför laget för några år sedan bytte namn till Norrköping, men det kan ha att göra med att stadsdelen Hageby blev en Mena-stad. Ett Kosovo i Sverige liksom. Och tur för laget att de bytte namn, för hur kul hade det varit att förknippas det kaos som landets elit envisas med att importera till vårt land.
  Dessa människor kan inte assimileras, endast repatrieras. Det kommer att bli synnerligen svårt men vi måste lyckas för att få vårt land åter.
  J_B

  SvaraRadera