torsdag 19 mars 2015

Dagens citat: Stefan Löfven


"Vi har en utveckling som säkert skrämmer många människor. Vad är det för samhälle vi går till mötes. Vad är det som håller på att utvecklas?"
ExpressenVår statsminister, som tillsammans med Miljöpartiet regerar landet, uttrycker efter den senaste skottlossningen i Göteborg sin oförståelse inför en utveckling som många andra har kunnat förutse.

Den senaste händelsen kommer inte på något sätt från en klar himmel, då Göteborg sedan en längre tid upplever ungefär en skottlossning i veckan. I samtliga fall är dessa händelser direkt kopplade till mångkulturen. Massinvandringen kommer naturligtvis att fortsätta och Löfven bjuder på den sedvanliga lösningen:

"Vi har skärpt straffen när det gäller grovt vapenbrott, och det är viktigt att ha gjort det. Men vi behöver gå vidare och också titta på förberedelse av grovt vapenbrott, så vi kan förhindra den organiserade kriminaliteten, att komma över vapen och därmed också göra det möjligt att utföra sådana här saker."

Få individer är idag i lika hög grad ansvariga för samhällets utveckling som just Stefan Löfven.
9 kommentarer:

 1. Jag vill mena att de Svenske kvinnor och män som röstar vid val väljer hur man vill ha det, parti, politik samt ledare.

  SvaraRadera
 2. Samtidigt som man försvårar för både jägare och sportskyttar att utöva sin hobby så har man lämnat gränserna vidöppna!

  Hur många vapenbrott begås med vapen som inköpts på laglig väg i Sverige?

  SvaraRadera
 3. Svar
  1. Menade du inte kretin?

   Radera
 4. Det är detta som ÄR mångkultur. Finns det människor som inte är nöjda med läget utgår jag från att de inte heller lagt sin röst på något av sjuklöverpartierna. Den som röstat M, S, V, Mp etc ska inte klaga.

  SvaraRadera
 5. Bra Stefan, skärp tillsynen av alla lagliga AK-47:or som vanligt folk har så många av. Inrikesminister Ygeman sätter också en glasklar analys: det är arbetslösheten !

  SvaraRadera
 6. Den som är mest skyldig till denna utveckling är naturligtvis Reinfeldt och hans propagandaminister Ullenhag men Löfven släckte ut det sista lilla hoppet som eventuellt fanns innan han bara någon månad efter valet visade vilket politiskt korrekt klantarsle han är.
  "Vad är det för samhälle vi går tillmötes" frågar han sig som om han själv inte hade makten och skyldigheten att styra den utvecklingen.

  Stig

  SvaraRadera
 7. Den viktigaste frågan är ändå varför det folkutbyte som nu pågår kommit till stånd. Trots långvarigt grubblande hittar jag inget acceptabelt svar.

  Varifrån kommer oförståelsen för den brottslighet som massinvandringen för med sig?
  Hur kan man i en viktig politisk fråga som belastar samhället med miljarder årligen bortse från sedvanliga ekonomiska bedömningar?
  Hur kan en opposition lägga sig platt i en fråga där ekonomiska och sociala effekter på landet är förödande?
  Varför stöder media detta vanvett genom att ljuga och dölja fakta?
  Hur kommer det sig respekterade ekonomer och samhällsvetare förklaras persona non grata och tigs ihjäl?
  Vaför stöder kvinnor massimport av män som helt saknar respekt för kvinnan och avser att förvisa dem till att bli andra klassens medborgare?

  Kanske har det nått därhän att jag snart säger som, den bildade och insiktsfulle, fd Professorn i Etnologi, Karl-Olov Arnstberg.
  "Vem bryr sig",
  En intressant förklaring ges av Tino Sanandaji som orkar föra en relevant kritik mot godhetsapostlarna i sandlådan.
  "Nya Moderaterna är inget borgerligt parti längre, det är en invandringskult. Ena korrupta socialistprojektet efter andra i "öppenhetens" namn."

  För en gångs skull vill jag korrigera Tino. Byt ut "Nya Moderaterna" mot "Sveriges självutnämnda godhetselit".

  Apropå kult. Begrunda följande utdrag ur Wikipedia.
  "James Warren "Jim" Jones, född 13 maj 1931 i Lynn, Randolph County, Indiana, död 18 november 1978 i Jonestown, Barima-Waini, Guyana, var en amerikansk grundare av och ledare för sekten Folkets tempel (People's Temple).

  Från början var People's Temple en organisation som förespråkade social rättvisa och hjälpte fattiga och missbrukare. Den förvandlades med åren till en sekt och det visade sig att Jones missbrukade sin ställning och styrde rörelsen enväldigt. Han ansåg sig själv vara en ny Messias."

  Jim Jones var dock bara en småhanlare som lyckades ta död på 913 personer inklusive sig själv.

  Här talar vi om Pastor Reinfeldt och Löfven som avser att ta död på ett helt land. Sannolikt utan den lilla gnutta mod som Jones visade.

  Till sist. Jag har tidigare skrivit som Anonym. Det är slut med det nu.
  Jag uppmanar alla, som inte riskerar avsked från jobbet, att göra samma sak.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med till 100%!!!!!!!!!

   Radera