onsdag 4 februari 2015

...och Vlaams Belang ber om ursäkt för Belgiens jihadister


I det förra inlägget såg vi hur Marine Le Pen hävdade att bristande kontroll av invandringsströmmarna gör det möjligt för jihadister att enkelt ta sig till Europa. Även Gerolf Annemans, tidigare partiledare och nu Europaparlamentariker för Vlaams Belang, deltog i debatten i Europaparlamentet, och valde att be om ursäkt för Belgiens roll i dagens terrorism. Faktum är att just Belgien är det land som har flest "Syrien-resenärer" per capita, ett faktum som utnyttjats av franska politiker, då Frankrike är det europeiska land som har flest, nu över 1 000, i absoluta tal.

3 kommentarer:

 1. Va? Leder inte Sverige som jag trodde? Dags för moder Svea att kavla upp ärmarna. Vi kan väl inte låta belgarna vara värre!

  //Andreas

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja, siffrorna får vi ta med en nypa salt, då de är gravt underskattade. Enligt statistiken där Belgien ledde hade Sverige 20 jihadister, när vi i verkligheten har åtminstone tio gånger så många.

   Radera
 2. Då norska säkerhetstjänsten nyss gick ut och bekräftade minst 150 st från Norge kan vi nog på statistiska grunder utgå ifrån min. 500 st från Swedistan. Säpo sover lika hårt som merparten av folket!

  SvaraRadera