lördag 7 februari 2015

The Front National denounces undemocratic Sweden


På min Youtube-kanal kom en förfrågan om en engelsk version av tidigare visat klipp av hur Front National talar om den svenska demokraturen som ett avskräckande exempel. Jag har nu skapat en sådan, att sprida till era internationella vänner.


2 kommentarer:

 1. Du är fantastisk. Dina ord ska spridas över världen.

  SvaraRadera
 2. Det är alltid härligt att se folk få upp ögonen på demokraturen Sverige. Det är bra, precis som det är bra när vi får upp ögonen på alla hemskheter som begås i hela Europa, i mångkulturens namn.
  Front National bryr sig onekligen mer om Sverige än vad den svenska regeringen gör, de är sannerligen "Våra bröder i Europa" och hade Madame Le Pen varit yngre hade jag, trots min hundraprocentiga chanslöshet, varit intresserad att lägga in en stött ;)

  För övrigt så håller jag med överstående kommentar (eller nedanstående kanske det blir när min kommentar läggs upp).
  Jag är relativt dålig på franska, även om jag lyriskt försöker lära mig språket och även om jag pratar tyska relativt bra så har jag inte heller så stor förståelse av holländska. Jag kan inte heller dedikera den tid jag önsker till språkstudier på grund av skolan.
  Därför är dina översättningar mycket värdefulla för min del eftersom de erbjuder mig en plattform att följa partier som PVV, Front National, FPÖ och Vlaams Belang.

  Jag har fått se klipp som berört mig bortom ord som jag aldrig tidigare skulle ha haft möjligheten att se, exempelvis när Front National blir avtackade såväl som deras demonstrationståg den första Maj.

  Jag tror att jag för många människors talan när jag säger det här men icke desto mindre: Tack så hemskt mycket för allt du har gjort och för allt du gör. Du är en kämpe för yttrandefrihet samt för sunt förnuft och din blogg lever i sanning upp till sin slogan "Ett litet fyrtorn i PK-havet".

  Ha det så bra du kan och sköt om dig!

  SvaraRadera